Artikel top billede

Tesla tilbagekalder 817.000 biler

Tusindvis af Tesla'er er blevet tilbagekaldt i USA på grund af en fejl.

Elbil-giganten Tesla tilbagekalder med omgående virkning 817.000 biler i USA.

Det sker da alarmsystemet, der påminder personer uden sele om at tage
sikkerhedsselen på, muligvis ikke aktiveres.

Det skriver Reuters.

Alle fire af Teslas nuværende modellinjer er berørt af den mulige systemfejl.

Hvis systemet ikke aktiveres, når bilen starter, vil bilerne i så fald ikke overholde føderale sikkerhedsstandarder for passagerbeskyttelse.

The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) oplyser, at uden den fungerende biplyd, kan chauffører risikerer at tro, de er fastspændt uden at være det, hvilket øger risikoen for kvæstelser eller død i en ulykke.

Tesla melder, at det er uvidende om nogen ulykker eller skader relateret til problemet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere