Artikel top billede

Podcast: Klassisk horror fra de dybe amerikanske skove

I Old Gods of Appalachia er der langt værre ting på spil i det østlige USAs vidtstrakte ødemarker end galsindede bjergbønder og hævngerrige hjemmebrændere.

Appalachia-regionen i den østlige del af USA er præget af ufatteligt smuk natur, men også af destruktiv minedrift, fattigdom, fejder og misbrug.

Heldigvis går det sjældent helt så galt som i den klassiske film Deliverance, hvor de lokale udsætter smarte storbytyper på kanotur for banjospil, drab og andre ubehageligheder.

Men der er langt grummere ting på spil i de vidtstrakte ødemarker end hævngerrige hillbillies. I hvert fald hvis man skal tro podcasten Old Gods of Appalachia.

Det bør man dog ikke, for det er nemlig audiofiktion. Til gengæld låner skaberne uhæmmet fra området rige folklore og inddrager også virkelige historiske begivenheder.

I historien optræder eksempelvis en eksplosion, der vitterlig fandt sted i en mine i Kentucky i 1917, og som kostede 62 minearbejdere livet. Men i Old Gods of Appalachia bliver de omkomne ikke pænt liggende. I stedet rejser de sig op og tager fat på at massakrere de overlevende.

Old Gods of Appalachia er en velfortalt og velproduceret serie af fortællinger, der fortæller historier fra dybe skove og mørke bjerge, hvor dæmoniske skabninger og hekse holder til.

Indtil videre er der udgivet to hele sæsoner plus det løse, og podcastens univers dækker en periode, der spænder fra midten af 1700-tallet og cirka 200 år frem.

Serien appellerer til dem, der holder af horror i klassisk Lovecraft-stil. Men som også sætter pris på at lade historierne folde sig ud med langsom og tommetyk – men dog absolut forståelig – lokal dialekt.

Old Gods of Appalachia kan høres på alle gængske podcasttjenester, og man kan også læse mere på dens hjemmeside.

Titel: Old Gods of Appalachia / Ligger på alle gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?