Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Podcast: Klassisk horror fra de dybe amerikanske skove

I Old Gods of Appalachia er der langt værre ting på spil i det østlige USAs vidtstrakte ødemarker end galsindede bjergbønder og hævngerrige hjemmebrændere.

Appalachia-regionen i den østlige del af USA er præget af ufatteligt smuk natur, men også af destruktiv minedrift, fattigdom, fejder og misbrug.

Heldigvis går det sjældent helt så galt som i den klassiske film Deliverance, hvor de lokale udsætter smarte storbytyper på kanotur for banjospil, drab og andre ubehageligheder.

Men der er langt grummere ting på spil i de vidtstrakte ødemarker end hævngerrige hillbillies. I hvert fald hvis man skal tro podcasten Old Gods of Appalachia.

Det bør man dog ikke, for det er nemlig audiofiktion. Til gengæld låner skaberne uhæmmet fra området rige folklore og inddrager også virkelige historiske begivenheder.

I historien optræder eksempelvis en eksplosion, der vitterlig fandt sted i en mine i Kentucky i 1917, og som kostede 62 minearbejdere livet. Men i Old Gods of Appalachia bliver de omkomne ikke pænt liggende. I stedet rejser de sig op og tager fat på at massakrere de overlevende.

Old Gods of Appalachia er en velfortalt og velproduceret serie af fortællinger, der fortæller historier fra dybe skove og mørke bjerge, hvor dæmoniske skabninger og hekse holder til.

Indtil videre er der udgivet to hele sæsoner plus det løse, og podcastens univers dækker en periode, der spænder fra midten af 1700-tallet og cirka 200 år frem.

Serien appellerer til dem, der holder af horror i klassisk Lovecraft-stil. Men som også sætter pris på at lade historierne folde sig ud med langsom og tommetyk – men dog absolut forståelig – lokal dialekt.

Old Gods of Appalachia kan høres på alle gængske podcasttjenester, og man kan også læse mere på dens hjemmeside.

Titel: Old Gods of Appalachia / Ligger på alle gængse podcasttjenester




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere