Artikel top billede

Podcast: Klassisk horror fra de dybe amerikanske skove

I Old Gods of Appalachia er der langt værre ting på spil i det østlige USAs vidtstrakte ødemarker end galsindede bjergbønder og hævngerrige hjemmebrændere.

Appalachia-regionen i den østlige del af USA er præget af ufatteligt smuk natur, men også af destruktiv minedrift, fattigdom, fejder og misbrug.

Heldigvis går det sjældent helt så galt som i den klassiske film Deliverance, hvor de lokale udsætter smarte storbytyper på kanotur for banjospil, drab og andre ubehageligheder.

Men der er langt grummere ting på spil i de vidtstrakte ødemarker end hævngerrige hillbillies. I hvert fald hvis man skal tro podcasten Old Gods of Appalachia.

Det bør man dog ikke, for det er nemlig audiofiktion. Til gengæld låner skaberne uhæmmet fra området rige folklore og inddrager også virkelige historiske begivenheder.

I historien optræder eksempelvis en eksplosion, der vitterlig fandt sted i en mine i Kentucky i 1917, og som kostede 62 minearbejdere livet. Men i Old Gods of Appalachia bliver de omkomne ikke pænt liggende. I stedet rejser de sig op og tager fat på at massakrere de overlevende.

Old Gods of Appalachia er en velfortalt og velproduceret serie af fortællinger, der fortæller historier fra dybe skove og mørke bjerge, hvor dæmoniske skabninger og hekse holder til.

Indtil videre er der udgivet to hele sæsoner plus det løse, og podcastens univers dækker en periode, der spænder fra midten af 1700-tallet og cirka 200 år frem.

Serien appellerer til dem, der holder af horror i klassisk Lovecraft-stil. Men som også sætter pris på at lade historierne folde sig ud med langsom og tommetyk – men dog absolut forståelig – lokal dialekt.

Old Gods of Appalachia kan høres på alle gængske podcasttjenester, og man kan også læse mere på dens hjemmeside.

Titel: Old Gods of Appalachia / Ligger på alle gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere