Artikel top billede

Podcast: Klassisk horror fra de dybe amerikanske skove

I Old Gods of Appalachia er der langt værre ting på spil i det østlige USAs vidtstrakte ødemarker end galsindede bjergbønder og hævngerrige hjemmebrændere.

Appalachia-regionen i den østlige del af USA er præget af ufatteligt smuk natur, men også af destruktiv minedrift, fattigdom, fejder og misbrug.

Heldigvis går det sjældent helt så galt som i den klassiske film Deliverance, hvor de lokale udsætter smarte storbytyper på kanotur for banjospil, drab og andre ubehageligheder.

Men der er langt grummere ting på spil i de vidtstrakte ødemarker end hævngerrige hillbillies. I hvert fald hvis man skal tro podcasten Old Gods of Appalachia.

Det bør man dog ikke, for det er nemlig audiofiktion. Til gengæld låner skaberne uhæmmet fra området rige folklore og inddrager også virkelige historiske begivenheder.

I historien optræder eksempelvis en eksplosion, der vitterlig fandt sted i en mine i Kentucky i 1917, og som kostede 62 minearbejdere livet. Men i Old Gods of Appalachia bliver de omkomne ikke pænt liggende. I stedet rejser de sig op og tager fat på at massakrere de overlevende.

Old Gods of Appalachia er en velfortalt og velproduceret serie af fortællinger, der fortæller historier fra dybe skove og mørke bjerge, hvor dæmoniske skabninger og hekse holder til.

Indtil videre er der udgivet to hele sæsoner plus det løse, og podcastens univers dækker en periode, der spænder fra midten af 1700-tallet og cirka 200 år frem.

Serien appellerer til dem, der holder af horror i klassisk Lovecraft-stil. Men som også sætter pris på at lade historierne folde sig ud med langsom og tommetyk – men dog absolut forståelig – lokal dialekt.

Old Gods of Appalachia kan høres på alle gængske podcasttjenester, og man kan også læse mere på dens hjemmeside.

Titel: Old Gods of Appalachia / Ligger på alle gængse podcasttjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere