Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft lancerer en række spritnye funktioner til Azure

Der er kommet nyt fra Azure-fronten. Microsoft har udgivet nye funktioner på preview.

Microsoft har lanceret Azure Spring Cloud Enterprise som forhåndsvisning.

Selskabet lancerede Azure Spring Cloud med Vmware i 2019, som skulle hjælpe it-operatører og udviklere, som arbejder med Spring Boot-applikationer, som er open source-applikationsramme til udvikling af applikationer, oplyser selskabet.

"Mange organisationer kører tusindvis af Spring Boot-applikationer on premise og har brug for avancerede funktioner for at accelerere deres Spring-moderniseringsprojekter. Baseret på vores erfaringer fra kundeengagementer byggede vi et nyt Azure Spring Cloud-niveau – Enterprise – som vi annoncerede på Springone 2021," skriver Julia Liuson, der er president, for Developer Division hos Microsoft på selskabets hjemmeside i forbindelse med den nye lancering.

Azure Spring Cloud Enterprise giver adgang til Spring-eksperter til Spring-appudvikling og -implementeringer.

Det nye system bygger ovenpå den tidligere version og giver muligheder for at udnytte mere af Azure-økosystemet til at booste sine applikationer.

Med den nye udgivelse gør det nemmere at bygge Spring-, Java-, Nodejs-, Python-, Go- og .NET Core-applikationer.

Det bliver derudover nemmere at sende klientanmodninger til applikationer, og kunden vil fuldt kunne benytte Vmware Tanzu-komponenter på Azure.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere