Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft lancerer en række spritnye funktioner til Azure

Der er kommet nyt fra Azure-fronten. Microsoft har udgivet nye funktioner på preview.

Microsoft har lanceret Azure Spring Cloud Enterprise som forhåndsvisning.

Selskabet lancerede Azure Spring Cloud med Vmware i 2019, som skulle hjælpe it-operatører og udviklere, som arbejder med Spring Boot-applikationer, som er open source-applikationsramme til udvikling af applikationer, oplyser selskabet.

"Mange organisationer kører tusindvis af Spring Boot-applikationer on premise og har brug for avancerede funktioner for at accelerere deres Spring-moderniseringsprojekter. Baseret på vores erfaringer fra kundeengagementer byggede vi et nyt Azure Spring Cloud-niveau – Enterprise – som vi annoncerede på Springone 2021," skriver Julia Liuson, der er president, for Developer Division hos Microsoft på selskabets hjemmeside i forbindelse med den nye lancering.

Azure Spring Cloud Enterprise giver adgang til Spring-eksperter til Spring-appudvikling og -implementeringer.

Det nye system bygger ovenpå den tidligere version og giver muligheder for at udnytte mere af Azure-økosystemet til at booste sine applikationer.

Med den nye udgivelse gør det nemmere at bygge Spring-, Java-, Nodejs-, Python-, Go- og .NET Core-applikationer.

Det bliver derudover nemmere at sende klientanmodninger til applikationer, og kunden vil fuldt kunne benytte Vmware Tanzu-komponenter på Azure.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere