Artikel top billede

(Foto: Jacob Ø. Wittorff)

Fra 28,7 milliarder kroner til fire milliarder kroner på en uge: Lars Seiers blockchain-selskab har tabt 86 procent af værdien

Lars Seier Christensens blockchain-selskab Concordium har på en uge tabt enorme 86 procent af sin markedsværdi. Det svarer til et tab på 24,7 milliarder kroner.

Lars Seier Christensens blockchain-selskab Concordium har i løbet af sin første uge som børsnoteret selskab tabt hele 86 procent af sin markedsværdi.

Ifølge Børsen er kursen siden første handelsdag torsdag i sidste uge faldet fra 0,1 dollar til nu 0,0615 dollaræ

Det betyder, at den samlede markedsværdi er blevet barberet ned fra 28,7 milliarder kroner for en uge siden til nu blot fire milliarder kroner.

Nedturen begyndte allerede umiddelbart efter handlen med Concordiums digitale mønt, ccd, blev indledt.

Ifølge Børsen er investorerne skuffede, mens professor Roman Beck fra IT-Universitetet peger på, at kursfaldet er tegn på manglende tillid i markedet.

Dette afviser Lars Seier.

“Jeg mener bestemt ikke, at vi har tabt folks tillid. De fleste, jeg har talt med, er glade for, at vi nu har lettet adgangen til ccd, som var et væsentligt formål ved at begynde at gå på forskellige børser,” meddeler han til avisen.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Strategy Consultant

CSIS Security Group A/S

Senior Software Developer

Shure Scandinavia A/S

Software Test Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere