Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft klar med .Net 7: Bliver grundlag for de ‘næste 20 år af .Net’

20 år efter lanceringen af .Net, er Microsoft klar med .Net 7, som markerer begyndelsen på ‘de næste 20 år med .Net.’ Se den nye version her.

Mens Microsoft er godt i gang med at markere, at det i år er 20 år siden, at selskabet lancerede første udgave af sit framework .Net, er selskabet nu klar med den syvende udgave.

Den får navnet .Net 7, og Microsoft har netop udsendt den første version i preview, som (logisk nok) har fået navnet .Net 7 Preview 1.

Den lanceres nu sammen med nye udgaver af også ASP.Net Core Preview 1 og EF7 Preview 1.

“.Net 7 Preview 1 markerer det første skridt fremad mod de næste 20 år med .Net,” lyder det fra Microsoft.

Bygger videre

Den nye udgave af .Net bygger videre på det grundlag, som blev etableret i .Net 6, hvor Microsoft lagde vægt på at simplificere håndteringen af frameworket for udviklerne.

Ifølge Microsoft har selskabet i udviklingen af .Net 7 fokuseret på:

- Bedre understøttelse af cloud native-arbejde.

- Udvikling af værktøjer til nemmere opgradering af legacy-tunge projekter.

- Simplificering af arbejdet med containere.

Du kan læse mere om den nye udgave af .Net hos Microsoft her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere