Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Helt ny chip kan give iPhone 14 endnu bedre batteritid

Ved at skrotte Samsung som leverandør af 5G-chip kan den næste generation af Apples iPhone muligvis få endnu bedre batteritid end de tidligere modeller.

Apples iPhones er gennem mange år blevet kritiseret for sin pauvre batteritid, men med de seneste års modeller har Apple forsøgt at rette op på den kritik.

Nu melder den taiwanske medie Economic Daily News om, at en udskiftning blandt selskabet asiatiske leverandører kan betyde, at den kommende iPhone 14 kan få et endnu lavere strømforbrug og dermed bedre batterilevetid.

For ifølge mediet har Apple skrottet Samsung som leverandør af 5G-chips til den kommende iPhone, og i stedet vil Apple bruge en forbedret chip fra det mindre taiwanesiske selskab TSMC.

Ny chip-arkitektur

Chippen fra TSMC ventes ifølge Apple-mediet 9to5mac at gøre brug af en 6nm-arkitektur, der både har et lavere strømforbrug end de normalt så forslugende chips, men også optager mindre fysisk plads inde i telefonen, hvilket kan levne plads til et større batteri.

Udover den nye chip går der også rygter om, at pro-udgaven af den næste iPhone 14 vil få et betydeligt bedre kamera.

Ming-Chi Kuo, der er en af de mest brugte Apple-analytikere og er kendt for at have stærke kilder i Apples asiatiske forsyningskæde, oplyste således før jul, at han vurderede den næste iPhone vil være i stand til at tage billeder på op til 48 megapixel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere