Artikel top billede

(Foto: Christoffer Lund-Hansen)

Thomas Honore køber sig ind i danske AudienceProject og sætter for bordenden: Bliver bestyrelsesformand med store ambitioner

Tidligere Columbus-direktør Thomas Gregers Honoré køber sig ind i software-selskabet AudienceProject og sætter sig i formands-stolen. Det københavnske selskab med 50 medarbejdere har store ambitioner med sin annoncerings-platform, som skal blive blandt verdens bedste.

Tidligere topchef for Columbus, Thomas Gregers Honoré, køber sig ind i det danske software-selskab AudienceProject, der har store ambitioner om at blive bedst i verden.

Han overtager en betydelig andel af selskabet, som gør, at han bliver ‘en af de største aktionærer,” meddeler AudienceProject.

Thomas Gregers Honoré vil ikke til Computerworld oplyse hvor stor en andel præcist, han overtager.

Sammen med købet af aktier i AudienceProject, sætter han sig i formands-stolen, i det han indtræder som bestyrelsesformand 1. marts.

AudienceProject blev etableret som Henlan i 2009 af Mogens Storgaard Jakobsen og Søren Hoelgaard Justesen, som fortsat er hovedejere af selskabet.

Siden har selskabet heddet Userreport frem til 2015, hvor navnet blev ændret til AudienceProject.

Det københavnske selskab står i dag bag en platform til måling af digitale reklamer for annoncører og mediebureauer.

Blandt kunderne i dag er blandt andere Facebook, YouTube, L’Oreal og Discovery Channel, meddeler selskabet.

Lille overskud

AudienceProject landede i fjor et lille overskud på 175.000 kroner, efter det i både 2019 og 2018 på grund af større teknologi-investeringer samlet set tabte mere end 11 millioner kroner.

Nu er kanonerne rettet ind mod ekspansion og vækst, lyder ambitionen for det københavnske selskab, der har omkring 50 medarbejdere.

“AudienceProject er på en mission om at levere verdens mest omfattende publikums-målings-værktøj,” lyder det fra selskabet.

Det er i den sammenhæng, at Thomas Gregers Honoré nu sætter sig for bordenden.

“Det strategiske mål for den nye formand er at accellerere selskabets internationale vækst [...] i særligt Storbritannien, Tyskland og de nordiske lande,” meddeler AudienceProject.

Selv ser selskabet store muligheder i markedet for løsninger til måling og optimering af annonce-reach, som er ‘meget attraktivt’ for tiden.

Thomas Gregers Honoré fratrådte i sommeren 2020 pludselig som topchef for Columbus efter ni år på posten.

Han har siden sin exit kastet sig over en bestyrelseskarriere og er i dag formand for Nextcom, ligesom han sidder i bestyrelsen i Rambøll og Forenede Koncernen.