Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

DSV slukker it-systemer i Ukraine grundet frygt for hackerangreb

Opdateret og rettet: Transportvirksomheden DSV trækker stikket på de fleste af it-systemerne i landet. Med russernes angreb mod landet er der nemlig også stor fare for hacking, lyder det.

Rettet: Tidligere fremgik det, at det var it-infrasturktur, der var blevet slukket. Der er dog kun tale om it-systemer.

Den danske transportvirksomhed DSV har slukket mange af sine it-systemer i Ukraine, skriver Børsen.

Samtidig har transportkoncernen hjemsendt sine medarbejdere i landet - begge tiltag skyldes frygt for russiske angreb på virksomheden enten fysiske angreb eller hacking af selskabets systemer.

"Lige nu er alle sendt hjem. Vi har også som standardprocedure lukket ned for it-systemer i stor udstrækning, så det er begrænset, hvor meget man kan arbejde hjemmefra i det nuværende setup," siger Flemming Ole Nielsen, chef for investor relations hos DSV, til mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere