Artikel top billede

(Foto: Photo by Ibrahim Rifath on Unsplash)

Unity-stifters formue vokser - er nu god for 4,3 milliarder kroner

Nicholas Peter Francis’, medstifter af Unity, formue er vokset med 600 millioner kroner i løbet af det seneste år, viser et regnskab fra hans personlige selskab.

Den danske Unity-stifter Nicholas Peter Francis formue er vokset til 4,3 milliarder kroner.

Det viser det seneste regnskabs fra hans selskab NPF Technologies Aps, skriver Finans.

Det nye regnskab viser et overskud på én milliarder kroner i det seneste regnskab år, og samtidig er egenkapitalen vokset fra 3,7 milliarder kroner til 4,3 milliarder kroner.

"Meget tilfredsstillende"

I regnskabet bliver det tørt konstateret, at selskabets administrerende direktør anser resultatet som ”meget tilfredsstillende.”

Nicholas Peter Francis stiftedei 2004 Unity sammen med David Helgason og Joachim Ante i en kælder i Kronborggade på Nørrebro.

I dag 18 år senere har selskabet mere end 5.000 ansatte og er noteret på New York Stock Exchange med en markedsværdi, der i skrivende stund lyder på 30,6 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere