Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix vil opkøbe børsnoteret gaming-selskab for halv milliard kroner

Netflix er klar med halv milliard kroner til opkøb af gaming-selskab som led i den fortsatte storsatsning på mobil-spil, der skal være et supplement til serier og film.

I jagten på at fastholde og udvide abonnementsskaren hos Netflix, er streaming-giganten nu klar til at opkøb gaming-selskabet Next Games for knap en halv milliard kroner.

Reuters kan berette at Netflix har tilbudt at købe det børsnoterede finske Next Games for 65 millioner euros svarende til 484 millioner kroner.

Det opkøbstilbud er ifølge Netflix blevet anbefalet af mobilspilselskabets bestyrelse.

Med Next Games vil Netflix navnlig udvide sine interne udviklingskompetencer inden for gamin, lyder det.

Handlen forventes afsluttet i slutningen af juni.

Netflix gik i november ind i på markedet for mobilspil, hvor det blev lanceret på platformen. Det er sket som et led i at stå bedre i den benhårde konkurrence på streaming-markedet, hvor Netflix ikke længere kun konkurrere med HBO, men også udfordres af store koncerner som Disney, Amazon og Apple.

Den nye spiltjeneste skal desuden ses i lyset af, at selskabet topchef Reed Hastings tidligere har bekræftet, at Netflix konkurrerer med spil-tjenester om folks opmærksomhed.

Netflix's mobilspil er inkluderet i medlemmernes eksisterende abonnement uden ekstra omkostninger på samme måde, som det har været tilfældet med film og tv-serier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere