Artikel top billede

SAP trækker sig helt ud af Rusland: Stopper al salg og al forretning i landet

SAP trækker sig helt ud af Rusland og stopper alle aktiviteter i landet som direkte konsekvens af Ruslands invasion af Ukraine.

SAP stopper for al salg af sine produkter og services i Rusland og trækker sig ud af landet.

Det sker som en direkte konsekvens af den russiske invasion af Ukraine.

“Vi stopper al forretning i Rusland i tråd med [de internationale] sanktioner og sætter al salg af SAP-services og -produkter i Rusland på pause,” meddeler SAP’s topchef, Christian Klein.

“Som resten af verden følger vi med i krigen i Ukraine med rædsel og fordømmer invasionen i de stærkest mulige vendinger,” lyder det fra den tyske topchef.

Han peger på, at en ‘handling så inhuman og ikke-retfærdiggjort er et angreb på demokrati og menneskelighed.”

SAP ifølge topchefen i løbende dialog med regeringer og følger deres råd ‘i tillid,’ ligesom selskaber ‘fuldt ud støtter op om de handlinger, der er blevet foretaget indtil videre.’

Christian Klein meddeler, at SAP ud over at lukke ned i Rusland også vil donere en million euro til humanitær hjælp til Ukraine, ligesom selskabet vil tilbyde sine løsninger til Røde Kors, UNHCR og andre organisationer.

SAP Danmark meddeler, at selskabets software-løsninger eksempelvis kan ‘hjælpe organisationer med at registrere flygtninge, koordinere frivillige og indkøbe nødhjælp.”

“Vi har også tilbudt at omdanne vores lokationer flere steder i Europa til lager- og indkvarteringsfaciliteter for flygtninge,” meddeler SAP.

Selskabet støtter samtidig alle sine medarbejdere i Ukraine med penge og logistisk hjælp, hvis de vil væk fra landet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere