Artikel top billede

(Foto: PR)

Microsoft pønser på nyt design til sin app-butik til Windows 11

Selvom der skete store ændringer i Microsoft Store under lanceringen af Windows 11, ser det ud til, at der er endnu en designfornyelse på vej.

Ændringerne i Microsoft Store var en af de store ændringer, da Windows 11 blev lanceret, men nu tyder det på, at Microsoft igen er på vej med et nyt design til deres butik, skriver mediet Winbuzzer.

Ændringen sker ifølge mediet, fordi den nuværende Microsoft Store ikke passer helt ind med flow-designet i Windows 11.

Funktionaliteten bliver altså den samme, mens Microsoft vil skabe et mere flydende design, som passer endnu bedre til Windows 11 med runde hjørner og mere simple ikoner.

Inde på apps.microsoft.com ligger en preview version af den nye butik under navnet "Windows Apps Preview".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere