Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: PR)

Microsoft pønser på nyt design til sin app-butik til Windows 11

Selvom der skete store ændringer i Microsoft Store under lanceringen af Windows 11, ser det ud til, at der er endnu en designfornyelse på vej.

Ændringerne i Microsoft Store var en af de store ændringer, da Windows 11 blev lanceret, men nu tyder det på, at Microsoft igen er på vej med et nyt design til deres butik, skriver mediet Winbuzzer.

Ændringen sker ifølge mediet, fordi den nuværende Microsoft Store ikke passer helt ind med flow-designet i Windows 11.

Funktionaliteten bliver altså den samme, mens Microsoft vil skabe et mere flydende design, som passer endnu bedre til Windows 11 med runde hjørner og mere simple ikoner.

Inde på apps.microsoft.com ligger en preview version af den nye butik under navnet "Windows Apps Preview".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere