Artikel top billede

NFT er blevet en kæmpeforretning: I 2021 var der 21.000 procents vækst

Non fungible tokens, også kendt som NFT'er, er brandvarme salgsemner.

Der er fut i salget af de kryptoteknologi-baserede digitale aktiver, de såkaldte NFT’er eller Non-Fungible-Tokens.

På bare et år er der oplevet en vækst på 21.000 procent, fra 2020 til 2021, i takt med virksomheder og kendisser og deres følgere har taget teknologien til sig.

Ifølge NFT-dataanalysesiden nonfungible.com er salget af NFT-emner eksploderet til 17 milliarder dollar i 2021 alene.

Det svarer til omkring 115 milliarder kroner og er altså en 210-dobling i forhold til omtrent 550 millioner kroner, der blev omsat året før.

Blandt årets mest opsigtsvækkende handler var i marts 2021, da den digitale kunstner Beeple solgte en NFT ved auktionshuset Christie’s for svimlende 69 millioner dollar.

Nonfungibles tal for NFT-markedet estimeres til at være lavt. Et tidligere estimat fra den danske blockchain-virksomhed Chainalysis lød på 40 milliarder dollar for året, skriver finansmediet CNBC

.

I 2022 har NFT-handlen været tynget af, at den førende NFT-handelsplatform har været udsat for hacker-angreb, med flere stjålne værker til følge.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere