Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

NFT er blevet en kæmpeforretning: I 2021 var der 21.000 procents vækst

Non fungible tokens, også kendt som NFT'er, er brandvarme salgsemner.

Der er fut i salget af de kryptoteknologi-baserede digitale aktiver, de såkaldte NFT’er eller Non-Fungible-Tokens.

På bare et år er der oplevet en vækst på 21.000 procent, fra 2020 til 2021, i takt med virksomheder og kendisser og deres følgere har taget teknologien til sig.

Ifølge NFT-dataanalysesiden nonfungible.com er salget af NFT-emner eksploderet til 17 milliarder dollar i 2021 alene.

Det svarer til omkring 115 milliarder kroner og er altså en 210-dobling i forhold til omtrent 550 millioner kroner, der blev omsat året før.

Blandt årets mest opsigtsvækkende handler var i marts 2021, da den digitale kunstner Beeple solgte en NFT ved auktionshuset Christie’s for svimlende 69 millioner dollar.

Nonfungibles tal for NFT-markedet estimeres til at være lavt. Et tidligere estimat fra den danske blockchain-virksomhed Chainalysis lød på 40 milliarder dollar for året, skriver finansmediet CNBC

.

I 2022 har NFT-handlen været tynget af, at den førende NFT-handelsplatform har været udsat for hacker-angreb, med flere stjålne værker til følge.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere