Artikel top billede

Podcast: Begavet og underholdende sci-fi med DUST

Gennem tre sæsoner og 46 afsnit tager DUST lytteren med på udflugt til fremtiden gennem historier skrevet af virkeligt kapable forfattere og med meget dygtige stemmeskuespillere.

Særligt indenfor drama og historiefortælling udvikler podcastmarkedet sig hastigt, og er man til science-fiction, er det i værd at give DUST et skud.

Tre sæsoner – og 46 afsnit – ligger aktuelt tilgængelig, og hver sæson har et overordnet tema.

Anden sæson har således den samlende overskrift FLIGHT 008 og tager lytteren gennem 11 afsnit.

Hvert afsnit er leveret af en kendt sci-fi forfatter og følger én enkelt tråd: Nemlig en non-stop flyvning fra Tokyo til San Francisco, der passerer gennem en rynke i rumtiden og lander i år 2040.

Også på lydsiden er DUST noget særligt, da man i vidt omfang benytter Hollywoodskuespillere til at lægge stemmer til fortællingerne.

Hvert afsnit varer cirka 20 minutter. Der udkommer et nyt afsnit hver uge, og hele bagkataloget kan findes på de fleste podcasttjenester.

Skulle man have lyst til at finde flere gode drama-podcasts, findes flere tjenester, som gør det nemmere. Vi har bl.a. tidligere omtalt Podchaser, der både er en streamingtjeneste og forum, hvor brugere omtaler og anmelder titler.

Titel: DUST

Kan streames på de fleste podcast-tjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere