Artikel top billede

Podcast: Begavet og underholdende sci-fi med DUST

Gennem tre sæsoner og 46 afsnit tager DUST lytteren med på udflugt til fremtiden gennem historier skrevet af virkeligt kapable forfattere og med meget dygtige stemmeskuespillere.

Særligt indenfor drama og historiefortælling udvikler podcastmarkedet sig hastigt, og er man til science-fiction, er det i værd at give DUST et skud.

Tre sæsoner – og 46 afsnit – ligger aktuelt tilgængelig, og hver sæson har et overordnet tema.

Anden sæson har således den samlende overskrift FLIGHT 008 og tager lytteren gennem 11 afsnit.

Hvert afsnit er leveret af en kendt sci-fi forfatter og følger én enkelt tråd: Nemlig en non-stop flyvning fra Tokyo til San Francisco, der passerer gennem en rynke i rumtiden og lander i år 2040.

Også på lydsiden er DUST noget særligt, da man i vidt omfang benytter Hollywoodskuespillere til at lægge stemmer til fortællingerne.

Hvert afsnit varer cirka 20 minutter. Der udkommer et nyt afsnit hver uge, og hele bagkataloget kan findes på de fleste podcasttjenester.

Skulle man have lyst til at finde flere gode drama-podcasts, findes flere tjenester, som gør det nemmere. Vi har bl.a. tidligere omtalt Podchaser, der både er en streamingtjeneste og forum, hvor brugere omtaler og anmelder titler.

Titel: DUST

Kan streames på de fleste podcast-tjenester
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere