Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix’ prisstigninger breder sig: Hæver priserne med over 20 procent

Det bliver med al sandsynlighed snart meget dyrere at streame herhjemme.

Det er ikke kun benzinen og gassen, der bliver dyrere at købe i disse tider. Streaming-tjenesten Netflix er i færd med at hæve priserne stadigt flere steder.

Efter at have varslet en runde prisstigninger på over ti procent i USA i januar, er turen kommet til udvalgte markeder i Europa, Storbritannien og Irland, som står til at betale op til 22 procent mere, for at få sit Netflix-fix.

Engelske brugere af den populære standard-pakke kan således forvente at betale 10,99 pund fremover mod 8,99 før. Andre pakkers prisstigninger er mere beherskede, men stadigt mærkbare. Basispakken bliver således 17 procent dyrere, mens Premium-pakken bliver 14 procent dyrere.

En talsperson for Netflix begrunder prisstigningerne med, at udbuddet af serier og film bliver tilsvarende større:

”Vores opdaterede priser afspejler det vi har investereret i vores service og vores katalog, og gør det muligt for at fortsætte med at lave de film, serier og dokumentarer som vores brugere elsker, mens vi samtidig invester i talent og den kreative industri,” lyder det.

Grundlag for markante danske prisstigninger

I Danmark er prisstigningerne ikke gennemført, men da de danske streaming-priser før moms i øjeblikket er lavere end i både USA og Storbritannien, synes en kommende markant prisstigning at være meget sandsynlig.

Herhjemme lyder de respektive priser på basis, standard og premium-pakken på 79, 99 og 129 kroner månedligt - lavere end de tilsvarende pakker i USA, som omsat til kroner og med moms medregnet, lander på henholdsvis 84, 136 og 169 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?