Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix’ prisstigninger breder sig: Hæver priserne med over 20 procent

Det bliver med al sandsynlighed snart meget dyrere at streame herhjemme.

Det er ikke kun benzinen og gassen, der bliver dyrere at købe i disse tider. Streaming-tjenesten Netflix er i færd med at hæve priserne stadigt flere steder.

Efter at have varslet en runde prisstigninger på over ti procent i USA i januar, er turen kommet til udvalgte markeder i Europa, Storbritannien og Irland, som står til at betale op til 22 procent mere, for at få sit Netflix-fix.

Engelske brugere af den populære standard-pakke kan således forvente at betale 10,99 pund fremover mod 8,99 før. Andre pakkers prisstigninger er mere beherskede, men stadigt mærkbare. Basispakken bliver således 17 procent dyrere, mens Premium-pakken bliver 14 procent dyrere.

En talsperson for Netflix begrunder prisstigningerne med, at udbuddet af serier og film bliver tilsvarende større:

”Vores opdaterede priser afspejler det vi har investereret i vores service og vores katalog, og gør det muligt for at fortsætte med at lave de film, serier og dokumentarer som vores brugere elsker, mens vi samtidig invester i talent og den kreative industri,” lyder det.

Grundlag for markante danske prisstigninger

I Danmark er prisstigningerne ikke gennemført, men da de danske streaming-priser før moms i øjeblikket er lavere end i både USA og Storbritannien, synes en kommende markant prisstigning at være meget sandsynlig.

Herhjemme lyder de respektive priser på basis, standard og premium-pakken på 79, 99 og 129 kroner månedligt - lavere end de tilsvarende pakker i USA, som omsat til kroner og med moms medregnet, lander på henholdsvis 84, 136 og 169 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere