Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Netflix’ prisstigninger breder sig: Hæver priserne med over 20 procent

Det bliver med al sandsynlighed snart meget dyrere at streame herhjemme.

Det er ikke kun benzinen og gassen, der bliver dyrere at købe i disse tider. Streaming-tjenesten Netflix er i færd med at hæve priserne stadigt flere steder.

Efter at have varslet en runde prisstigninger på over ti procent i USA i januar, er turen kommet til udvalgte markeder i Europa, Storbritannien og Irland, som står til at betale op til 22 procent mere, for at få sit Netflix-fix.

Engelske brugere af den populære standard-pakke kan således forvente at betale 10,99 pund fremover mod 8,99 før. Andre pakkers prisstigninger er mere beherskede, men stadigt mærkbare. Basispakken bliver således 17 procent dyrere, mens Premium-pakken bliver 14 procent dyrere.

En talsperson for Netflix begrunder prisstigningerne med, at udbuddet af serier og film bliver tilsvarende større:

”Vores opdaterede priser afspejler det vi har investereret i vores service og vores katalog, og gør det muligt for at fortsætte med at lave de film, serier og dokumentarer som vores brugere elsker, mens vi samtidig invester i talent og den kreative industri,” lyder det.

Grundlag for markante danske prisstigninger

I Danmark er prisstigningerne ikke gennemført, men da de danske streaming-priser før moms i øjeblikket er lavere end i både USA og Storbritannien, synes en kommende markant prisstigning at være meget sandsynlig.

Herhjemme lyder de respektive priser på basis, standard og premium-pakken på 79, 99 og 129 kroner månedligt - lavere end de tilsvarende pakker i USA, som omsat til kroner og med moms medregnet, lander på henholdsvis 84, 136 og 169 kroner.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Java-udviklere til Healthcare

Blue Water Shipping A/S

Senior Data Engineer

Metro Service A/S

IT Business Partner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere