Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Ugen i tech: Netflix hæver priserne med over ti procent / Disse powertools kan lades op fra din laptop / Gamer-drøn med holografisk lys

Ugen i tech: Netflix hæver priserne med over ti procent / Disse powertools kan lades op fra din laptop / Gamer-drøn med holografisk lys

Netflix hæver priserne med over ti procent

Den populære streaming-tjeneste Netflix hæver atter priserne for sin service ovenpå to år med prisstigninger fra selskabet.

Årets prisstigning rammer i første ombæring amerikanske og canadiske forbrugere, som må se frem til at slippe omkring elleve procent mere per måned for tjenesten.

Basis-pakken går således fra 8,99 dollar per måned til 9,99, mens premium-pakken bliver tilsvarende dyrere ved at løbe fra 17,99 til 19,99 dollar per måned.

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie CNN.

Hvorvidt eller hvornår de danske Netflix-brugere kan forvente en eventuel prisstigning, oplyses ikke.

De nuværende priser er dog nu blevet dyrere end de tilsvarende danske pakker, når moms-medregnes. Basis, Standard og premium-pakken respektive priser på 79, 99 og 129 kroner månedligt, er i øjeblikket alle lavere end de tilsvarende pakker, som omsat til kroner og med moms medregnet, lander på henholdsvis 81, 130 og 163 kroner.

Disse powertools kan lades op fra din laptop

Med den japanske værktøjsproducent Ryobis nyeste kollektion, vil du ikke længere være afhængig af en stikkontakt, når du skal fræse, skære, bore eller skrue.

Ud over at være batteridrevet, er selskabets nye, modulære kollektion i stand til at leve af USB-C strøm, som eksempelvis den, din bærbar leverer.

I stedet for at køre på et kraftigt 18 eller 12V system, nøjes systemet med at fungere på en 4V platform, og et nyt batteri på 2,0 Ah med indbygget USB-C port. Seriens vinkelsliber er eksempelvis kun anbefalet til at skære i materialer som pap, læder, gummi eller plastik.

Serien føres i første ombæring eksklusivt hos den amerikanske retail-kæde Home Depot og tæller i fire typer værktøjer til at starte med: Et bore-multitool, en fræser, en mini vinkelsliber og en skruetrækker.

De enkelte værktøjer ligger i prislejet mellem 59,99 og 69,99 amerikanske dollar, skriver netmediet ToolGuyd. Det svarer til priser på mellem 391 og 456 kroner før eventuelle afgifter. Et ekstra batteri til serien løber op i 19,99 dollar.

Giv dit gamer-drøn den ultimative lyseffekt: Holografisk lys

Når man nu ikke kan opdrive et nyt grafikkort til sin pc, kan man i stedet den til at se hurtigere ud.

Det er givetvis en af målsætningerne bag en af de nyligt præsenterede bokse fra kabinet-producenten Showcase, som byder på hologramlignende effekter til dit gamer-setup.

I stedet for lysende dioder i eller omkring kabinettet er en stor blæser ekviperet mede 224 LED-lys, som kan danne et tilsyneladende svævende billede, så snart propellerne drejer. I ’Dual’ versionen af kabinettet, kan blæsere på hver side af kabinettet skabe effekten.

Priserne starter ved 299 dollar for Solo-versionen med en holografisk blæser, mens dual-versionen debuterer ved 449 dollar. Det svarer til henholdsvis 1.950 og 2.930 kroner før eventuel moms, når de ryger i handlen i forsommeren.