Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Hjælp Computerworld og vind en lækker SONOS-højttaler

Computerworld gennemfører igen i år en undersøgelse af 50 af de mest interessante it-virksomheders image. Giv dit svar i vores undersøgelse og vær med i konkurrencen om at vinde en lækker SONOS-højttaler.

Computerworld gennemfører igen i år en undersøgelse af 50 af de mest interessante it-virksomheders image. Derfor har vi brug for svar fra vores mange it-professionelle læsere - heriblandt dig.

De seneste års undersøgelser har givet Computerworlds læsere et unikt indblik i it-virksomhedernes omdømme og kvalitet.

Vi håber derfor, at du som kunde/bruger hos it-virksomhederne vil deltage i undersøgelsen og dermed være med til at skabe endnu et stærkt overblik over det danske it-marked.

Resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort på Computerworld.dk og i vores store image-magasin, som udkommer 27. maj 2022.

Undersøgelsen gennemføres af vores samarbejdspartner IFO - Instituttet for Opinionsanalyse ApS, der står som garant for, at din besvarelse behandles anonymt.

Du kan deltage i undersøgelsen her ved at bruge dette link: http://ifo.surveyreply.dk/CW2022-2.htm

Blandt deltagerne i undersøgelsen trækker vi lod om 2 x Sonos Move til en værdi af kr. 2.999 pr. stk. Vinderne får direkte besked efter, at undersøgelsen er afsluttet.