Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Gratis foredrag: Vi har groft undervurderet neandertalerne

Ny forskning viser, at vore evolutionære forgængere var kløgtigere og sejere, end de har ry for. International bestseller om emnet kommet nu på dansk, og på lørdag den 26. marts kan man møde forfatteren.

De fleste opfatter neandertalere som småtbegavede hulemænd, der næppe ville være i stand til at gå og tygge tyggegummi samtidig – og som fuldt berettiget blev sparket af evolutionens tog.

Men det er efter alt at dømme en grov undervurdering.

Tværtimod viser nyeste forskning, at neandertalerne var seje, kløgtige og dygtige overlevere, der klarede sig gennem hundredtusindvis af år med enorme og barske klimaforandringer.

Det kan man høre meget mere om på lørdag den 26. marts kl. 15:30-16:30, hvor forsker og forfatter Rebecca Wraggs Sykes holder foredrag om sin internationale bestseller ”Kindred: Neanderthal Life, Love, Death and Art.”

Anledningen er, at bogen nu udkommer på dansk under titlen Neandertaler: Liv, død, kunst og kærlighed på forlaget Turbine, og foredraget – som foregår på engelsk – finder sted på Statens Naturhistoriske Museum i København.

Arrangementet er gratis, men kræver dog tilmelding her.

Her vil man dels kunne høre mere om forfatterens forskning, dels om Neandertaler: Liv, død, kunst og kærlighed, der har høstet massiv ros siden den udkom i oktober 2020 og som indtil videre er planlagt oversat til 19 sprog.

Bogen vandt i 2021 PEN Hessell-Tiltman-prisen for historie og er kåret som årets bog af Current Archaeology. Den er desuden udvalgt som en af de 100 mest bemærkelsesværdige bøger i 2021 af The New York Times.

Læs mere om arrangementet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs