Artikel top billede

Præsidentielt: Flot naturserie på Netflix med kendt speaker

Barack Obama lægger stemme til naturserien Fantastiske Nationalparker på Netflix, der har premiere midt i april.

Sir David Attenborough ligger solidt placeret på den globale top fem over personer med den mest troværdige, beroligende og genkendelige stemmeføring.

Anderledes kan det næsten ikke være efter at have lagt stemmebånd til BBCs naturudsendelser gennem mere end et halvt århundrede.

Men nu får den 95-årige herre kamp til stregen fra en person, der – i hvert fald blandt mange mennesker i den vestlige verden – rater næsten lige så højt, nemlig Barack Obama.

Den tidligere amerikanske præsident speaker den kommende Netflix-dokumentarserie Fantastiske nationalparker, der har premiere 13. april.

Her følger man gennem fem afsnit livet i nationalparker verden over og hører om, hvordan de spiller en vigtig rolle i forskning og i bevarelse af dyr, planter og uerstattelige økosystemer.

Seriens producer stod blandt andet også bag den meget flotte serie Blue Planet II, så man kan regne med, at både skildpadder, impalaer, dovendyr og hvaler står rimeligt skarpt.

Men se selv traileren her.

Obama har for øvrigt haft gang i en del medieprojekter, siden han vinkede farvel til Det Hvide Hus.

Foruden et podcast- og bogsamarbejde med Bruce Springsteen har han eksempelvis også stiftet produktionsselskabet Higher Ground Productions sammen med sin kone, Michelle Obama.

Selskabet har en samarbejdsaftale med netop Netflix og er bl.a. i færd med at filmatisere bestselleren Exit West samt med en dokumentar om Tenzing Norgay, der stod for første bestigning af Everest sammen med Edmund Hillary.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere