Artikel top billede

Præsidentielt: Flot naturserie på Netflix med kendt speaker

Barack Obama lægger stemme til naturserien Fantastiske Nationalparker på Netflix, der har premiere midt i april.

Sir David Attenborough ligger solidt placeret på den globale top fem over personer med den mest troværdige, beroligende og genkendelige stemmeføring.

Anderledes kan det næsten ikke være efter at have lagt stemmebånd til BBCs naturudsendelser gennem mere end et halvt århundrede.

Men nu får den 95-årige herre kamp til stregen fra en person, der – i hvert fald blandt mange mennesker i den vestlige verden – rater næsten lige så højt, nemlig Barack Obama.

Den tidligere amerikanske præsident speaker den kommende Netflix-dokumentarserie Fantastiske nationalparker, der har premiere 13. april.

Her følger man gennem fem afsnit livet i nationalparker verden over og hører om, hvordan de spiller en vigtig rolle i forskning og i bevarelse af dyr, planter og uerstattelige økosystemer.

Seriens producer stod blandt andet også bag den meget flotte serie Blue Planet II, så man kan regne med, at både skildpadder, impalaer, dovendyr og hvaler står rimeligt skarpt.

Men se selv traileren her.

Obama har for øvrigt haft gang i en del medieprojekter, siden han vinkede farvel til Det Hvide Hus.

Foruden et podcast- og bogsamarbejde med Bruce Springsteen har han eksempelvis også stiftet produktionsselskabet Higher Ground Productions sammen med sin kone, Michelle Obama.

Selskabet har en samarbejdsaftale med netop Netflix og er bl.a. i færd med at filmatisere bestselleren Exit West samt med en dokumentar om Tenzing Norgay, der stod for første bestigning af Everest sammen med Edmund Hillary.
IT-JOB

Azets Insight A/S

QA Test Analyst

Sparekassen Danmark

Systemudvikler

IT & Co ApS

IT-tekniker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere