Artikel top billede

(Foto: Sam Oxyak)

Rusland får ny trist og melankolsk version af Instagram

Et nyt, melankolsk, sort-hvidt socialt medie er landet i Rusland, efter landet ikke længere har adgang til Instagram.

Rusland forbød Instagram i landet 14. marts, men et alternativ kan nu være på i form af et melankolsk, sort-hvidt socialt medie, hvor brugerne opfordres til at lægge triste billeder op. Navnet på mediet er Grustnogram.

Det skriver Reuters.

”Post selv triste billeder, vis dem til andre triste, vær triste sammen,” står der på hjemmesiden.

Ifølge mediet er formålet med Grustnogram at udvise tristhed over tabet af så mange services i Rusland – heriblandt Instagram.

I stedet for Instagrams hjerteformede ’like'-knap har Grustnogram et knust hjerte, som i stedet er en 'be sad'-knap.

"Vi er meget kede af, at mange populære tjenester af høj kvalitet stopper deres arbejde i Rusland af forskellige årsager," siger Afisha Daily Alexander Tokarev, en af Grustnograms grundlæggere, ifølge Reuters.

Du kan se den triste, russiske version af Instagram her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere