Massere af nyt Apple-grej: :Læs om den nye store MacBook Air 15" og den mægtige Apple Mac Pro

Artikel top billede

Allerede da krigen i Ukraine startede, advarede den amerikanske stat i skjul selskaber om Kaspersky

USA tilføjede Kaspersky til listen over trusler mod nationens sikkerhed for få dage siden, men amerikanske blev advaret mod brug af softwareselskabet allerede, dagen efter Rusland gik ind i Ukraine.

Den amerikanske regering begyndt uden for offentlighedens søgelys, privat at advare visse amerikanske virksomheder mod at bruge det russiske it-selskab Kaspersky, allerede dagen efter Rusland gik ind i Ukraine, hvilket skete 24. februar.

Det skriver Reuters.

Derfor tog staten afstand til selskabet langt før, det blev tilføjet til listen af trusler mod nationens sikkerhed 26. marts.

Flere virksomheder, som har med kritisk infrastruktur at gøre blev briefet og advaret om brug af virksomhedens produkter.

Ifølge mediet er Kaspesky forurettet over ikke at have haft muligheden for at svare igen på en sådan briefing.

Kaspersky har ved flere lejligheder ytret, at de mange boykots og advarsler mod det russiske cybersikkerhedsfirma bygger på politik og ikke på selskabets teknologier.

Blandt andet har de tyske myndigheder advaret mod Kaspersky, Italiens regering vil mindkse brugen af selskabet, mens Storbritannien fraråder at benytte firmaet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere