Artikel top billede

(Foto: Amazon/PR)

Streaming: Vildt underholdende og amoralske skiderikker med superkræfter

The Boys på Amazon Prime vender hele superheltebegrebet på hovedet, er enormt sjov og undertiden overdrevent grov – og sæson tre kommer lige om lidt.

Superhelte er ofte nogle lidt plagede typer, og eksempelvis er Batman sjældent det mest muntre selskab. Andre gange er de – som Deadpool – groft sarkatiske lummermåse.

Men alle deres fejl og mangler til trods, er superhelte sat i verden for at hjælpe omverdenen, når rumvæsener, skurke, naturkatastrofer eller løbske tog og fly truer uskyldiges liv og førlighed.

Sådan er det også i serien The Boys på Amazon Prime Video. Eller rettere: Megakoncernen Vought International, som ejer rettighederne til det sejeste heltehold i byen – The Seven – markedsfører dem i hvert fald som 100 procent uegennyttige og sympatiske.

Det er bare ikke helt sandheden.

Den usynlige mand lusker nøgen rundt på dametoiletterne med sin bedste ven i hånden, dybhavshelten udnytter groft sin status til at sikre sig visse personlige tjenester, og verdens hurtigste mand glemmer at se sig for og kværner uskyldige på gaden.

Og det er bare begyndelsen.

The Boys bygger på tegneserien af samme navn og lægger ud med, at den lettere vattede Hughie mister sin kæreste til en fortravlet og komplet ligeglad Supe.

Hughie vikles herefter mere og mere ind i en ret ukonventionel og temmelig indebrændt gruppe af almindelige mennesker, der vil gøre op med de amoralske superhelte.

Serien vender ikke bare hele superheltebegrebet på hovedet, men er også enormt sjov og undertiden grov i en grad, at nogle amerikanere nok ville betegne den som deeply offensive.

Så følger man ikke allerede Hughie, Butcher, Starlight, The Deep, Queen Maeve og alle de andre, så giv den en chance. Det eneste, man kan være sikker på, er at det er en vild tur.

For som Homelander, lederen af The Seven, konstaterer: ”I’m the worlds greatest superhero. I can do whatever the fuck I want!”

Desuden er det for ganske nylig blevet offentliggjort, at sæson tre af The Boys får premiere 15. juni.

Men se selv traileren til første sæson her.

En sjov detalje er for øvrigt, at skaberne bag den oprindelige tegneserie var så store fans af den britiske skuespiller Simon Pegg, at de bad om lov til at bruge ham som model for den tegnede karakter Hughie.

Den var Pegg helt med på, og han har også en birolle som Hughies far i serien på Amazon Prime.

Titel: The Boys
Første to sæsoner kan streames på Amazon Prime Video, sæson tre har premiere 15. juni