Artikel top billede

(Foto: Jefferson Santos)

Find dit drømmejob i påskeferien: Her er 10 it-stillinger, der er ledige netop nu

Vi har fundet 10 spændende job, der er ledige netop nu. Frister en karriere hos KMD, PET eller Jysk, så læs med herunder.

I denne uge har vi fokus på sikkerhed. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som KMD, PET og Jysk.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Bone Consult søger it-konsulent, Aalborg

Bone Consult er et mindre, men meget ambitiøst it-konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med it-infrastruktur, cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling.

Vi arbejder primært med mellemstore virksomheder, og har udviklet og driver vores egen privatcloud. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i London.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på, at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Til vores kontor i Aalborg søger vi en udadvendt og tillidsskabende it-konsulent, som har flair for at forstå forretning og binde det sammen med, og omsætte det til rette it-løsning.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger erfaren afdelingschef med ansvar for informationssikkerhed (CISO), Vejle

Har du erfaring og evner til at lede og udvikle en afdeling, der bl.a. har ansvar for Informationssikkerhed til en af Danmarks største it-platforme? Så er her en mulighed for at sætte dine kompetencer i spil som Afdelingschef i Regional IT.

Regional IT oplever en stigende efterspørgsel blandt andet på grund af øget digitalisering og hjemtagelse af flere opgaver, og vi har derfor brug for flere ledelseskræfter.

Regional IT søger en stærk lederprofil med lysten og evnerne til at lede og udvikle Region Syddanmarks indsats for rådgivning og opfølgning på informationssikkerhed og andre regulatoriske krav (for eksempel MDR - Forordningen om Medicinsk Udstyr). Rollen dækker dermed CISO-ansvaret på tværs af Region Syddanmark.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger infrastrukturspecialist fra on-prem til cloud i Koncern IT, København

Du skal drive og udvikle vores server/storage/backup/VMware og hjælpe det fra vores on-prem datacentre ud i vores cloud.

Vi er Koncern IT Infrastruktur og cloud i Københavns Kommune.

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele Københavns Kommunes fælles, administrative it-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware.

Vi er en organisation, der går forrest, når det drejer sig om de nyeste teknologier og metoder.

Du kommer til at indgå i et team, der varetager vore server/storage/backup/VMware på rejsen over i cloud, og du vil selv flytte med derover som fx cloud-specialist eller -arkitekt.

Kan du se dig selv arbejde med infrastrukture-as-code og være med til at sikre stabil drift, hvor it-sikkerhed og en fremtid med cloud er afgørende faktorer? Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper? Så er du måske vores nye Infrastrukturspecialist.

Læs hele annoncen her.

Jysk søger team leader, IT Network & Security Optimization(ITNSO), Brabrand

Utrolig global vækst, voksende krav til netværket og et hastigt skiftende trusselsbillede. Alt dette, plus en stor fokus på it i Jysks strategi, betyder flere netværks- og sikkerhedsopgaver. Det er baggrunden for at det nye ITNS Optimization team blev dannet. Teamet er klar til udfordringerne, men har brug for en teknisk stærk leder. Er det dig?

Du kommer til at lede ITNS Optimization teamet, som er ansvarlig for drift, tooling, vedligehold, kapacitet og optimering af netværk og it-sikkerhed. Arbejdssted vil være Aarhus.

Som leder af ITNS Optimization skal du tage aktivt del i teamets arbejdsopgaver, så du får førstehåndskendskab til dem.

Du skal være motiverende, kultivere en god holdånd og skabe gode rammer om teamet, så det kan være responsivt og effektivt. Dit team ejer tooling og monitorering indenfor netværk og sikkerhed, og I ejer services såsom DNS, DHCP og NTP. Desuden laver I self-service løsninger, og varetager drift og specialist support (4th line). I finder og retter ukorrente konfigurationer, optimerer og sikrer kapacitet.

Læs hele annoncen her.

Politiets Efterretningstjeneste (PET) søger hardware-specialister til Operativt Teknisk Center i Indhentningsafdelingen, Søborg

Ved du, hvordan dit køleskab, din bluetooth-højttaler eller din printer kan udnyttes til at indhente oplysninger om dig?

Vil du helt tæt på operationerne og gøre en forskel i Danmarks nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste, som har til opgave at modvirke trusler mod Danmarks sikkerhed?

Operativt Teknisk Center (OTC) er som en del af indhentningsafdelingen i PET ansvarlig for store dele af PET’s tekniske og digitale indhentning og overvågning, og er dermed en stor del af de fleste operationer i PET.

OTC's opgave er at indhente og håndtere svært tilgængelig operationsrelevant information og data, samt at understøtte efterretnings og sikkerhedsoperationer med tekniske løsninger.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger strategisk senior it- og cybersikkerhedskonsulent med teknisk viden, København

Er din store passion it-sikkerhed, og brænder du for at holde Danmarks samfundskritiske infrastruktur passende sikker, så er det dig, vi søger som senior it- og cybersikkerhedskonsulent til vores nyetablerede sektion for Cyber- og informationssikkerhed.

Til vores Cyber- og informationssikkerhedssektion søger vi en senior it- og cybersikkerhedskonsulent, som skal være med til at sætte retningen for effektiv styring, daglig drift og udvikling af Banedanmarks forsvar mod cyberangreb.

Banedanmark arbejder målrettet med it- og informationssikkerhed og du skal, sammen med dine kommende kollegaer i sektionen, være ansvarlig for at sikre den daglige it-sikkerhed, samt kunne rådgive og vejlede organisationen om cyber- og it-sikkerhed i det digitale Banedanmark.

Sektionen har både et strategisk, taktisk og operationelt fokus. Du vil især skulle bidrage til det streategiske og det taktiske. Vi søger to andre it- og cybersikkerhedskonsulenter, som i højere grad vil arbejde med de operationelle løsninger.

Læs hele annoncen her.

CBS søger nye kollegaer til Operationel Sikkerhed, Frederiksberg

Brænder du for it-sikkerhed og drift?

Så er CBS i gang med at styrke arbejdet med it-sikkerhed i forbindelse med drift og udvikling.

Vi opretter derfor to nye stillinger inden for security operations, log management og SIEM, hvor der vil være fokus på bestpractices inden for drift af både Microsoft og open source-systemer samt best practices inden for systemudvikling og configuration management. Området dækker både vores on premise- og cloud-løsninger.

Som et nyt område indgår det også som en del af arbejdet at lokalisere nye indsatsområder og tilrettelægge disse på en hensigtsmæssig måde.

Ligesom det også omfatter koordinering og organisering af de allerede eksisterende områder, således at de lever op de relevante risikovurderinger.

Stillingerne refererer til driftschefen, og der vil være relationer og samarbejde med mange enheder og forskellige roller på CBS. Det er vigtigt, at dette samarbejde bliver målrettet og frugtbart, således at sikkerhedstiltagene har gennemslagskraft på alle relevante områder.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger graduate til it-arkitektur og -sikkerhed i én af Danmarks største it-organisationer, Frederiksberg

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen?

Du bliver ansat i Center for Arkitektur og IT-design EUTK. Vores opgave er at sikre de rette rammer for EUTK-programmet inden for it-arkitektur, it-løsningsdesign og it-sikkerhed i tæt samarbejde med resten af EUTK-programmet.

Vi er en dynamisk tværfaglig gruppe på ca. 25 medarbejdere med høj faglighed, som alle er allokeret til EUTK-programmet. Der er højt til loftet, åben dialog, en god tone og respekt for hinandens faglighed og input.

Igennem dit 18 måneders graduate-forløb vil vi arbejde på at matche din faglighed og interesser inden for primært it-arkitektur.

Du får mulighed for at komme rundt i vores program og arbejde med spændende problemstillinger fra forskellige perspektiver. Du får en stejl læringskurve, som kan præge din karrieremæssige retning inden for it-arkitektur og -sikkerhed.

Læs hele annoncen her.

Region Syddanmark søger it-sikkerhedskonsulent til Operationel Sikkerhed i Regional IT, Kolding

Kan du bidrage aktivt til sikring af et højt it-sikkerhedsniveau i Region Syddanmark i en sådan grad, at din indsats er afgørende for, at dine kolleger og vores systemer er i stand til effektivt at beskytte følsomme data for de 1,2 millioner borgere i Region Syddanmark?

Motiveres du af at arbejde sammen med fagligt dygtige og engagerede kolleger, der hver især er specialister på egne områder? Så er du måske vores nye IT sikkerhedskonsulent i Operationel Sikkerhed.

Kerneopgaven for Operationel Sikkerhed er at styrke Region Syddanmarks evne til at forhindre og håndtere cyberangreb blandt andet ved at overvåge trends, varsler og trussels-vurderinger, hærde miljøer og monitorere alarmer og logs.

Til at hjælpe med at løfte denne vigtige opgave søger vi en ny it-sikkerhedskonsulent til at indgå i teamet, der p.t. tæller fire specialiserede kolleger.

Læs hele annoncen her.

KMD søger senior cloud security advisor, Ballerup

Er du en skarp rådgiver indenfor cloud-sikkerhed? Kunne du tænke dig at bruge dine kompetencer i en af Danmarks største it-virksomheder?

Og vil du have det sjovt på jobbet i et stort internationalt sikkerheds- og complianceteam? Så er du måske vores nye kollega.

Group Security, Risk & Compliance består af flere enheder, der arbejder tæt sammen, herunder DPO kontor, Group internal Audit, Integrated Management System, Security Incident Management, Cyber Defence Center samt Information Security Management.

Som Senior Cloud Security Advisor er du ansat i Group Security, Risk & Compliance. Funktionen består af en række enheder med tilsammen +30 personer fordelt mellem kontorer i Ballerup og Warszawa.

Vi er et samlet team af passionerede specialister der bl.a. er kendetegnet af et godt samarbejde på tværs og høj medarbejdertilfredshed. Her vil der være store muligheder for at lære af de bedste inden for Microsoft, Azure et cetera.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu

Skynd dig og send en ansøgning, hvis du vil have et af de her 10 dugfriske it-job.

Her er 14 ledige it-job, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu