Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk er klar med aggressiv plan for Twitter: Omsætningen skal femdobles frem mod 2028

Elon Musk vil sætte turbo på Twitters økonomiske udvikling, når han snart kan kalde sig ejer af det sociale medie. Målet lyder nu på en femdobling af omsætningen frem mod 2028.

Når kalenderen viser 2028, så skal Twitter have en omsætning på 26,4 milliarder dollar - det er fem gange højere end i dag.

Sådan lyder planen fra Elon Musk, som er i færd med at købe det sociale medie, der derved skal afnoteres.

Det skriver Reuters.

I et internt notat afsløres planerne om, at indtægterne fra reklamer, der i 2020 var på 90 procent, vil falde til at udgøre 45 procent af forretningen. Det vil svare til en omsætning fra reklamer på 12 milliarder dollar i 2028.

Hertil skal abonnementer bidrage med 10 milliarder dollar til omsætningen i 2028.

Elon Musk, der er verdens rigeste mand, lukkede sidste måned en aftale, hvor han køber Twitter for 44 milliarder dollar.

Derfor er det snart Tesla-stifteren, der skal bestemme slagets gang hos det sociale medie med millioner af brugere verden over.

Han har eksempelvis bedyret, at der skal være en større grad af ytringsfrihed på platformen, hvor målet også er at få millioner af nye brugere på. Dertil skal der slås hårdere ned på spam bots.

Når handlen gennemføres, så regner Elon Musk selv med midlertidigt at indtage direktørstolen i starten, lyder det.

Blandt andre mål for virksomheden regner han med at kunne tjene 15 millioner dollar på en betalingsløsning på platformen i 2023, og denne skal vokse sig til 1,3 milliarder dollar i 2028.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere