Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk er klar med aggressiv plan for Twitter: Omsætningen skal femdobles frem mod 2028

Elon Musk vil sætte turbo på Twitters økonomiske udvikling, når han snart kan kalde sig ejer af det sociale medie. Målet lyder nu på en femdobling af omsætningen frem mod 2028.

Når kalenderen viser 2028, så skal Twitter have en omsætning på 26,4 milliarder dollar - det er fem gange højere end i dag.

Sådan lyder planen fra Elon Musk, som er i færd med at købe det sociale medie, der derved skal afnoteres.

Det skriver Reuters.

I et internt notat afsløres planerne om, at indtægterne fra reklamer, der i 2020 var på 90 procent, vil falde til at udgøre 45 procent af forretningen. Det vil svare til en omsætning fra reklamer på 12 milliarder dollar i 2028.

Hertil skal abonnementer bidrage med 10 milliarder dollar til omsætningen i 2028.

Elon Musk, der er verdens rigeste mand, lukkede sidste måned en aftale, hvor han køber Twitter for 44 milliarder dollar.

Derfor er det snart Tesla-stifteren, der skal bestemme slagets gang hos det sociale medie med millioner af brugere verden over.

Han har eksempelvis bedyret, at der skal være en større grad af ytringsfrihed på platformen, hvor målet også er at få millioner af nye brugere på. Dertil skal der slås hårdere ned på spam bots.

Når handlen gennemføres, så regner Elon Musk selv med midlertidigt at indtage direktørstolen i starten, lyder det.

Blandt andre mål for virksomheden regner han med at kunne tjene 15 millioner dollar på en betalingsløsning på platformen i 2023, og denne skal vokse sig til 1,3 milliarder dollar i 2028.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere