Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Coolshop-stifter Jacob Risgaard springer ud som skuespiller / Addpro Danmark køber Profacto / Google åbner sin anden fysiske butik / Microsoft vil hjælpe med at betale ansattes abort-rejser

Morgen-briefing: Coolshop-stifter Jacob Risgaard springer ud som skuespiller / Addpro Danmark køber Profacto / Google åbner sin anden fysiske butik / Microsoft vil hjælpe med at betale ansattes abort-rejser

Godmorgen kære læser. Så er det tid til mandagens morgenbriefing, som i dag leveres af Kristoffer Ingemand.

I dag kan du læse om Coolshop-stifteren Jacob Risgaard, der får sin debut som skuespiller, et opkøb af et ERP-selskab, Googles anden butiksåbning og Microsoft, som vil betale ansattes abort-rejser i USA.

Coolshop-stifter Jacob Risgaard springer ud som skuespiller

Jacob Risgaard, som blandt andet har stiftet onlinebutikken Coolshop og derudover erkendt fra DR-programmet Løvens Hule, springer nu ud som skuespiller.

Det skriver Ekstra Bladet.

"I dag får jeg sat et kæmpe X på min Bucket List", skriver Jacob Risgaard selv på Instagram.

Den kendte investor skal spille med i den kommende danske komediefilm 'Bytte Bytte Baby', hvor han skal spille sig selv.

Rollelisten inkluderer blandt andet Katinka Lærke, Mille Dinesen, Thomas Bo Larsen og Neel Rønholt.

Addpro Danmark køber Profacto

ERP-selskabet Profacto, som har til huse i Måløv i hovedstadsområdet, bliver opkøbt af Addpro.

Det oplyser Addpro i en pressemeddelelse.

Addpro Danmark har også for nyligt opkøbt Systemcenter i Randers og System Gruppen i Aalborg, hvilket bringer selskabet op på omkring 120 medarbejdere.

"Profacto har med en relativt lille organisation, men med betydelige faglige kompetencer, kunnet tiltrække en række større og interessante kunder inden for ERP. De har derfor brug for at få adgang til et væsentligt større bagland for at kunne servicere kunderne optimalt og naturligvis for at tiltrække endnu flere kunder," udtaler adm. direktør Christian Arndt fra AddPro Danmark i meddelelsen.

Google åbner sin anden fysiske butik

Google øger sit fokus på sine fysiske produkter og åbner nu for sin anden butik. Den kommer til at ligge i på Williamsburg, Brooklyn, og vil være klar til at tage imod kunder den 16. juni.

Det skriver mediet Mspoweruser.

Butikken vil interaktive skærme, så besøgende kan se den perfekte kombination af Googles tjenester og hardwareprodukter, og kunder vil kunne teste og sammenligne produkter fra tech-giganten.

Den første Google-butik ligger på Manhattan.

Microsoft vil hjælpe med at betale ansattes abort-rejser

Hvis Microsofts ansatte i USA bliver forhindret i at få en abort i deres pågældende stat, vil selskabet hjælpe med at finansiere turen til en anden stat, meddeler virksomheden.

Det skriver Reuters.

"Denne støtte er ved at blive udvidet til at omfatte hjælp til rejseudgifter til disse og andre medicinske tjenester, hvor adgangen til pleje er begrænset i tilgængelighed i en medarbejders geografiske hjemregion," meddeler selskabet ifølge mediet.