Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Twitter risikerer lavere købstilbud fra Elon Musk efter aktietumult

Tesla-rigmanden overvejer nu, om hans bud på over 300 milliarder var for meget, efter aktien er faldet.

Elon Musks opkøb af Twitter er noget af en handel at følge med i.

Først vil han købe selskabet for 305 milliarder kroner, så sætter han købet på pause grundet uenigheder med Twitter om mængden af falske profil, og hvordan dette skal måles, hvilket har fået aktieprisen til at falde de seneste dage. Og nu overvejer Elon Musk angiveligt at give et lavere bud på det sociale medie.

Det skriver Reuters og Bloomberg.

Det er levet vidererapporteret fra en konference, hvor Elon Musk havde talt.

Twitter er på få dage faldet fra over 50 dollar per aktie til i skrivende stund at ligge på 37,4 dollar. Det bud Elon Musk kom med, da opkøbet blev annonceret giver en pris på 54,2 dollar per aktie.

Tesla-stifteren satte opkøbet på pause efter, at det sociale medie har meddelt, at andelen af falske konti udgør under fem procent af alle konti på platformen, og nu afventer Elon Musk at få lov at se Twitters egne beregninger.

”Twitter-aftalen er midlertidigt i venteposition, afventer detaljer, der understøtter beregningen af, at spam/falske konti faktisk udgør mindre end fem procent af brugerne,” skrev Elon Musk på Twitter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere