Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Twitter afviser at acceptere lavere købstilbud fra Elon Musk

På trods af spekulation om en lavere salgspris, slår det sociale medie Twitter nu fast, at selskabet planlægger at gennemføre handlen til den aftalte pris.

Stemingen er alt andet end god mellem Elon Musk og ledelsen af Twitter, der ellers for nylig accepterede et købstilbud fra Tesla-milliardæren.

Og stemningen bliver næppe meget bedre lige foreløbigt.

For Twitter afviser nu al spekulation om at sælge selskabet til Elon Musk for en lavere pris end den allerede aftalte.

Vil sælge til aftalt pris

I en meddelelse til det amerikanske børstilsyn SEC oplyser Twitter således, at selskabet fortsat agter ”at gennemføre handlen til den aftalte pris og de aftale kritierier.”

Spekulationen om en lavere købspris er opstået efter, at Elon Musk har meddelt, at han sætter sit opkøb af Twitter på pause, selvom han har forpligtiget sig til at gennemføre handlen.

Trækker han sig fra handlen står han ifølge aftalen til at skulle betale en bod på én milliard dollar.

Elon Musk kræver bevis

Handlen vil ifølge Elon Musk kun blive gennemført til den aftalte pris, hvis Twitter kan bevise at såkaldte spam-konti udgør mindre end fem procent af brugerbasen.

Noget som Elon Musk vil have foretaget en ekstern undersøgelse af.

Den dårlige stemning nåede efter alt at dømme et foreløbigt bundniveau i mandags, da Twitters administrerende direktør Parag Agrawal på Twitter oplyste, at Twitter interne estimater er at antallet af spam-konti er mindre end fem procent, og at han ikke mente, at det ville lave retvisende eksterne estimater.

Den påstand besvarede Elon Musk med en emoji af en – ja undskyld udtrykket – lort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere