Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Twitter afviser at acceptere lavere købstilbud fra Elon Musk

På trods af spekulation om en lavere salgspris, slår det sociale medie Twitter nu fast, at selskabet planlægger at gennemføre handlen til den aftalte pris.

Stemingen er alt andet end god mellem Elon Musk og ledelsen af Twitter, der ellers for nylig accepterede et købstilbud fra Tesla-milliardæren.

Og stemningen bliver næppe meget bedre lige foreløbigt.

For Twitter afviser nu al spekulation om at sælge selskabet til Elon Musk for en lavere pris end den allerede aftalte.

Vil sælge til aftalt pris

I en meddelelse til det amerikanske børstilsyn SEC oplyser Twitter således, at selskabet fortsat agter ”at gennemføre handlen til den aftalte pris og de aftale kritierier.”

Spekulationen om en lavere købspris er opstået efter, at Elon Musk har meddelt, at han sætter sit opkøb af Twitter på pause, selvom han har forpligtiget sig til at gennemføre handlen.

Trækker han sig fra handlen står han ifølge aftalen til at skulle betale en bod på én milliard dollar.

Elon Musk kræver bevis

Handlen vil ifølge Elon Musk kun blive gennemført til den aftalte pris, hvis Twitter kan bevise at såkaldte spam-konti udgør mindre end fem procent af brugerbasen.

Noget som Elon Musk vil have foretaget en ekstern undersøgelse af.

Den dårlige stemning nåede efter alt at dømme et foreløbigt bundniveau i mandags, da Twitters administrerende direktør Parag Agrawal på Twitter oplyste, at Twitter interne estimater er at antallet af spam-konti er mindre end fem procent, og at han ikke mente, at det ville lave retvisende eksterne estimater.

Den påstand besvarede Elon Musk med en emoji af en – ja undskyld udtrykket – lort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere