Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Udstilling: Data afslører hvad der sker når katastrofen rammer

Fra 20. maj kan man på Louisiana se, hvordan en frivillig og ekstremt grundig gravergruppe bruger data og arkitektoniske metoder til at afdække, hvad der præcis sker under konflikter og katastrofer.

Fredag den 20. maj åbner en ny udstilling på Louisiana med titlen Forensic Architecture – Vidner.

Udstillingen handler om, hvordan gravergruppen Forensic Architecture arbejder med at opklare forbrydelser mod civile og krænkelser af menneskerettigheder.

Arbejdet finder ofte sted i tæt samarbejde med NGO-organisationer og foregår ved, at man indsamler, analyserer og visualiserer data og billedmateriale fra blandt andet internettet, som dokumenterer angreb på civile, miljøkatastrofer, brande, luftangreb og migration m.m.

Endelig bruger gruppen arkitekturens metoder til at analysere og modellere rum eller bygge dem virtuelt. Det sker alt sammen i forsøget på at kaste nyt lys over begivenheder og give vidner muligheden for at blive hørt.

Du kan læse mere om udstillingen her.

Forensic Architecture har eksempelvis brugt metoden til at afdække præcis hvad der skete i august 2020, da et lager af 2.750 tons ammoniumnitrat detonerede i Beirut med en kraft svarende til 1,1 kiloton TNT og lagde store dele af byen i ruiner. Det arbejde kan du for øvrigt også læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere