Artikel top billede

AI-topchef sagde op og smækkede med døren : Nu dropper Apple planer om tilbagevendende til kontorerne

Efter planen skulle de ansatte hos Apple være vendt tilbage til arbejdspladsen tre om ugen i slutningen af måneden. Men de planer udskyder selskabet nu.

Apple havde planer om, at de ansatte fra og med den 23. maj skulle vende tilbage til kontorerne i prestigebyggeriet Apple Park tre dage om ugen.

Men de planer bliver nu udskudt på ubestemt tid, oplyser det amerikanske medie Bloomberg.

Der var således lagt op til medarbejderne skulle møde ind alle mandage, tirsdage og torsdage, men i går udsendte selskabet et memo til medarbejdere om, at et stigende antal tilfælde af covid-19 i Californien var årsagen til at planerne nu blev sat på pause.

Apple har ifølge Bloomberg samtidig fastslået, at de ansatte skal bære masker i fællesarealer, og det samme skal de ansatte i knap 100 Apple-butikker.

Det forventes dog stadigvæk, at de ansatte møder ind på arbejde to dage om ugen.

AI-topchef smækkede med døren

Planerne om øget krav til fremmøde har ført til protester hos store dele af medarbejdere staben, der nu kan imødese at de skal bruge mere tid på transport og samtidig mener de, at det vil gå udover deres produktivitet.

For nylig kom det desuden frem, at Apples højtprofilerede chef for kunstig intelligens Ian Goodfellow sagde sit job op, og i sin afskeds-mail leverede han bredside mod Apples hjemmearbejdspolitik.

“Jeg er af den klare overbevisninger, at mere fleksibilitet vil være den bedste politik for mit team,” lød ifølge amerikanske medier i hans mail.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere