Artikel top billede

Kolossal iPad under opsejling: Her vil Apple forene en kæmpe-skærm med den stærke M2 processor

Flere kilder indikerer at Apple vil gå hinsides sine allerstørste iPad Pro modeller,

Mens Apple stædigt holder fast i sine mindste tablets i porteføljen, såsom den klejne iPad Mini, peger flere kilder på, at en ny klasse af kæmpe-tablets fra producenten er på vej.

Ifølge to uafhængige kilder tæt på Apple-forsyningskæder, barsler Apple med en større iPad Pro, hvis skærm vil strække sig over hele 14,1 tommer. Det skriver tech-mediet Apple Insider.

Det er godt tre centimeter mere skærm end hos Apples største iPad i dag, iPad Pro 12,9.

Ligesom med Apples nuværende stortablet, bliver det mini-LED teknologi som vil oplyse ens apps og spil på det digitale lærred.

Selve regnekræfterne står til at blive leveret af den netop offentliggjorte M2 processor, som ifølge Apple selv er et sted mellem 20 og 30 procent kvikkere end den nuværende M1 processor.

Står rygterne til troende, vil Apple præsentere offentligheden for sin nye kæmpe-tablet en gang i starten af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere