Artikel top billede

(Foto: JumpStory)

Det danske softwareselskab NTI sat til salg for milliardbeløb

Danske NTI, der sælger software og service til industri og byggeri for over trekvart milliard kroner, er sat til salg. Valuation lyder på cirka halvanden milliard kroner.

Den danske it-virksomhed NTI er sat til salg. Virksomhedens ejer Jesper Kalko har indgået en aftale med rådgivervirksomheden Clearwater, og NTI kan nå en mulig valuation på 1,5 milliarder kroner, erfarer Børsen.

NTI er en af Europas største leverandører af løsninger og rådgivning inden for CAD, CAM, GIS, dokumenthåndtering og Facility Management til industri- og byggebranchen.

Virksomheden holder til i Værløse nord for København. Selskabet har foretaget flere opkøb i de senere år og omsatte i 2020 for næsten 800 millioner kroner.

Ifølge Børsen er flere nordiske kapitalfonde interesseret i at købe NTI. Axcel og FSN Capital er oplagte muligheder.

Hverken Jesper Kalko eller Axcel ønsker at kommentere Børsens oplysninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere