Artikel top billede

Gratis guidede ture med Netflix i europæiske storbyer

Er du i London, Madrid eller Paris i uge 28, kan du gratis opleve nogle af lokationerne fra kendte serier med lokale guider.

Gennem to trælse år var streamingserier i lange stræk den eneste måde at se verden udenfor matriklen. Så måske synes Netflix nu, at den skylder kunderne at hjælpe dem af med noget af alt det sofaflæsk, der har sat sig på sidebenene.

I hvert fald tilbyder tjenesten i år gratis guidede ture i London, Madrid og Paris i samarbejde med turfirmaet Sandemans New Europe.

Turene finder sted flere gange dagligt i perioden 11.-17. juli – også kendt som uge 28 på kalenderdansk – og på flere sprog.

London-turen omfatter bl.a. besøg til og fortællinger om en række lokationer fra The Crown, Bridgerton og Anatomy of a Scandal, mens Paris-turen bl.a. dækker Emily in Paris og Lupin.

Endelig kan man i Madrid opleve nogle af de steder, man måske kender fra Cable Girls eller Money Heist.

Der er i skrivende stund en hel del billetter tilbage, men det vil sandsynligvis ikke vare ved.

Så har du to timer til overs i London, Paris eller Madrid på et tidspunkt i perioden 11.-17. juli, kan det helt afgjort svare sig at læse mere om turene og bestille billetter her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere