Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Gratis guidede ture med Netflix i europæiske storbyer

Er du i London, Madrid eller Paris i uge 28, kan du gratis opleve nogle af lokationerne fra kendte serier med lokale guider.

Gennem to trælse år var streamingserier i lange stræk den eneste måde at se verden udenfor matriklen. Så måske synes Netflix nu, at den skylder kunderne at hjælpe dem af med noget af alt det sofaflæsk, der har sat sig på sidebenene.

I hvert fald tilbyder tjenesten i år gratis guidede ture i London, Madrid og Paris i samarbejde med turfirmaet Sandemans New Europe.

Turene finder sted flere gange dagligt i perioden 11.-17. juli – også kendt som uge 28 på kalenderdansk – og på flere sprog.

London-turen omfatter bl.a. besøg til og fortællinger om en række lokationer fra The Crown, Bridgerton og Anatomy of a Scandal, mens Paris-turen bl.a. dækker Emily in Paris og Lupin.

Endelig kan man i Madrid opleve nogle af de steder, man måske kender fra Cable Girls eller Money Heist.

Der er i skrivende stund en hel del billetter tilbage, men det vil sandsynligvis ikke vare ved.

Så har du to timer til overs i London, Paris eller Madrid på et tidspunkt i perioden 11.-17. juli, kan det helt afgjort svare sig at læse mere om turene og bestille billetter her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere