Fyret TDC-chef i front for Butler Networks

Den tidligere TDC-topchef Henning Børgesen er ny bestyrelsesformand i Butlernetworks, der leverer trådløse bredbåndsforbindelser til dansk erhvervsliv. Her bliver hans vigtigste opgave at skabe en indirekte salgskanal til små og mellemstore virksomheder.

Henning Børgesen med en fortid i IBM og TDC bliver ny bestyrelsesformand for Butlernetworks, som han skal hjælpe med at sælge trådløse bredbåndsforbindelser til små og mellemstore danske virksomheder.

Den nye formand havde indtil 1999 det direkte ansvar for langt den største del af TDC's danske forretning, men blev vippet ud af Henning Dyremose som led i en større ledelsesrokade.

Hos Brøndby-selskabet Butlernetworks bliver Henning Børgesens væsentligste opgave at bygge en indirekte salgskanal op til salget af trådløse bredbåndsforbindelser via teknologien FWA.

- Der har været megen diskussion, om FWA slår igennem. Jeg har meget at gøre med det mindre erhvervsliv, og der er tonsvis af firmaer, der har brug for den slags teknologi, siger han.

Henning Børgesen overtager formandsposten efter Erik Torgerson fra hovedaktionæren Northwest Equity Partners.

Erik Torgerson har varmet formandsposten, siden den tidligere formand, Søren Støvring-Hallsson, i sommer afløste Henrik Vestergaard som administrerende direktør for Butler Networks.

Skuden er vendt

På det tidspunkt var Butlernetworks ramt af underskud, men Søren Støvring-Hallsson fortæller, at selskabet siden har fået vendt skuden.

- Det har været en anstrengt start. Vi kom igennem direktørskiftet omkring sommerferien, og så har vi kæmpet hårdt for at få styr på økonomien. Vi nåede et driftsoverskud i september, og herfra bliver det forhåbentligt bare bedre og bedre, siger han.

Ifølge Søren Støvring-Hallsson betyder det, at det er blevet væsentligt lettere at drive forretning, fordi projekterne nemmere kan finansieres.

Salget skal accelereres

Med Henning Børgesen som bestyrelsesformand håber han, at firmaet kan accelerere salget, som trods væksten ikke kommer til at give et positivt driftsresultat for 2004 som helhed. Sidste år blev det til et underskud på knap 37 millioner kroner.

- Han har været med til at lave et hav af løsninger til dansk erhvervsliv, og den erfaring kan vi drage nytte af. Han ved, hvordan man bygger salgskanaler op, specielt indirekte salgskanaler, som vi satser på, siger Søren Støvring-Hallsson.

Henning Børgesen har tidligere arbejdet 26 år for IBM og sidder i dag også i bestyrelserne for de danske it-virksomheder Softbase, IT Factory, V2Tel, Tpack og Datavision.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere