Artikel top billede

(Foto: Photo by Science in HD on Unsplash)

Gå sommeren i møde med et nyt job: Her er 10 ledige netværks-stillinger, som du kan søge netop nu

Sommerferien står for døren, og det kan være en oplagt lejlighed til at søge en af disse ledige stillinger.

I denne uge har vi fokus på netværk. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som T. Hansen, Alumeco og Andel Holding.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Fiftytwo søger en dygtig systemadministrator, Kolding, Aarhus eller Glostrup

Som systemadministrator bliver du en del af hosting-teamet – et team med en faglig stærk kultur.

Du kommer til at drifte, supportere og løfte vores produkter til et endnu højere niveau med kundens behov i fokus. Vores hosting-afdeling drifter 300 servere, der blandt andet hoster en SaaS e-Commerce-platform, som anvendes af nogle af landets største virksomheder.

Du vil varetage hosting-opgaver sammen med vores primære systemadministrator.

Der er tale om et mindre team på p.t. 1 person, som er en del af vores tech operations-team med i alt tre fuldtidsansatte, en på deltid plus en elev i det nye år. Samarbejde, professionalisme, kvalitet og humor spiller en vigtig rolle i dagligdagen samt fokus på at gøre tingene på den rigtige måde.

Vi anvender følgende teknologier: IIS, Navision, Business Central, Office 365, Azure, MSSQL, AD, DNS, DHCP, 2FA, HAProxy, Logstash, Zabbix, Veeam Backup, TSM Backup, FortiGate Firewall og netværk. Det er primært virtuelle Windows og nogle CentOS servere i VMWare ESXi.

Læs hele annoncen her.

Alumeco søger it-sy­stemad­mi­ni­stra­tor, Odense

Er du en dynamisk profil med flair for detaljer, evner og vilje til at udvikle dig i en spændende international organisation, så har vi stillingen til dig.

Alumeco har et velfungerende it-setup med brugere i ind- og udland og vi anvender en lang række forskellige produkter til understøttelse af forretningen, som for eksempel VMware, Citrix, Microsoft Office 365 og SAP HANA, tillige med en lang række Microsoft sikkerhedsprodukter.

Samtidig er vi i gang med en migrering af vores systemer og servere til Microsoft Azure som forventes at skulle erstatte hele vores nuværende platform, bl.a. i form af Azure Virtual Desktop.

Det er en spændende rejse, som vi håber du har lyst til at være med på.

Som systemadministrator indgår du i it-afdelingens serviceteam, hvor du i samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen varetager support af koncernens brugere i ind- og udland samt varetager drift, vedligehold og udvikling af koncernens it-systemer, netværk etc.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger contract manager – i et komplekst og spændende it-landskab, København

Ligger din faglige ekspertise og interesse i spændet mellem kontrakt-styring/jura og at få driften til at fungere, så har du nu mulighed for en unik karrieremulighed.

I stillingen som contract manager vil være store udviklingsmuligheder, mange steder at sætte dit præg og du vil få et bredt netværk.

Kompleksiteten i det landsdækkende it-landskab vil byde på spændende udfordringer, men ligeledes give en meget bred indsigt i forretningskritisk it-infrastruktur. Herunder it-sikkerhed, driftssikkerhed, jernbanekrav, grænsesnitflader m.m.

Som contract manager bliver du en del af et fagligt stærkt, og samarbejdsorienteret team, dit fokus, sammen med teamet, bliver at sikre vores kontrakter er opdaterede, følges og overholdes.

Vi ønsker en fortsat sikker og stabil drift, ligesom vi hele tiden arbejder for at forbedre driften endnu mere. Dette sker gennem kontinuerlig, og struktureret opfølgning på vores kontrakter, og et godt samarbejde med vores leverandører.

Læs hele annoncen her.

P+, Pensionskassen for Akademikere søger it-tekniker med flair for at løse tekniske ud­for­drin­ger, Frederiksberg

Ligger det i din DNA at grave dig ned i tekniske udfordringer?

Vi er på udkig efter en positiv og frisk kollega, der kan hjælpe P+ med at sikre, at infrastrukturen er opdateret, og at der er styr på sikkerhedsopsætning, backup og performance på vores systemer. Vi har brug for en dygtig kollega, der elsker at grave sig ned i de tekniske udfordringer og sikre, at vi har en sikker og robust drift.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med resten af IT-afdelingen i forbindelse med den tekniske drift og overvågning af vores netværk og sikkerhedsløsninger. Din rolle vil derudover være at sikre, at batchen er afviklet, og backup er i orden. Du vil komme til at arbejde med migrering, fejlretning og implementering af løsninger og efterfølgende tilpasning.

Vi arbejder med Microsoft Office365, Exchange, Windows OS, Linux, Desktop Manager og har applikationer der ligger både on-prem og i skyen.

Læs hele annoncen her.

Norlys søger dedikeret og ini­ti­a­tivrig network engineer, Aarhus

Har du lyst til at arbejde med den nyeste teknik fra de største leverandører? Motiveres du af at designe og implementere robuste og skalerbare løsninger? Og kommer du med viden om - og interesse for netværk, som du har opnået enten via din uddannelse eller via tidligere erfaring, så skal du læse videre her…

I Norlys søger vi en Network Engineer/Solution Specialist til at hjælpe os med at udvikle og administrere de produkter og services vi sælger til vores privat- og erhvervskunder.

Som Network Engineer vil du indgå i vores afdeling for udvikling, hvor du vil få teknisk ”vugge til grav” ansvar for din egen portefølje af produkter og services til enten privat- eller erhvervskunder.

Du indgår i et team bestående af forskellige specialister, herunder arkitekter, udviklere og systemansvarlige. Vi har fullstack-ansvar og din hverdag vil derfor også omfatte dialoger med kolleger, samarbejdspartnere og leverandører.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger net­værks­spe­ci­a­list til OT / SCADA / fjer­n­kon­trol­net­værk – meget mere end bare drift, Virum

Vi er midt i en stor omstillingsproces, der skal skabe et fælles IT-landskab på tværs af organisationen. Vil du være med?

Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder. Og med det skal vi nu konsolidere forskellige IT-platforme og -services.

Som netværksspecialist kan du tage del i transformationen. Du bliver nemlig hovedansvarlig for drift og udvikling af vores fjernkontrolnetværk, der dækker hele Sjælland og øerne, og kan udfordre dig selv med emner og teknologier som Cisco, BGP, MPLS, Nexus switches, ASA, RTU’er og Firepower. Alt dette i samarbejde med gode kolleger i eldistributionsforretningen og egen afdeling.

IT Operations, beliggende i Haslev og Virum, er en del af IT Infrastruktur og består af 12 dygtige kolleger, heriblandt server-, cloud- og on-premise-specialister.

Læs hele annoncen her.

GolfMore søger hjælp til at di­gi­ta­li­se­re eu­ro­pæ­i­ske gol­f­klub­ber, Ry

Har du lyst til at komme med på vores vækstrejse? Vi søger en selvstændig og ansvarsfuld person, som søger nye spændende udfordringer, til vores kontor i Ry.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være elektriker med interesse for IT og elektronik, svagstrømsingeniør, elektronik-fagtekniker, tekniker eller autodidakt IT- eller elektronik ”nørd”. Stort kendskab til Windows og netværk/IP-adresser.

Du er dygtig, ansvarsbevidst og serviceminded. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Du er selvstændig, grundig og omhyggelig, og du kan klare perioder med ekstra travlhed.

Kendskab til golfbranchen er et plus men ikke et krav.

Læs hele annoncen her.

Frederikssund Kommune søger erfaren net­værksad­mi­ni­stra­tor til it-af­de­lin­gen, Slangrup

GENOPSLAG: Er du træt af at pendle hele vejen til København og brænder du lige som os for it-netværk, så læs endelig videre.

It-afdelingen i Frederikssund kommune søger, i en nyopslået stilling, en ny kollega til netværksteamet. Vi søger en netværksadministrator med stærk faglighed, der trives i en stilling med stor medindflydelse.

It-afdelingen er organiseret i Center for Ejendomme og it. Du vil indgå i et team, der i øjeblkket består af to netværksspecialister.

Du vil få 18 nye kollegaer, der dagligt håndterer it.opgaver for hele Kommunen (ca. 22.000 tickets om året). Kommunens netværk er spredt ud over 249 km2 fordelt på 320 lokationer.

Netværksteamet servicerer alt fra skoler, administrationscentre, rådhus, børnehaver, ældrecentre osv. Med andre ord, så vil du komme vidt omkring og det er derfor et krav, at du har kørekort.

Læs hele annoncen her.

Andel Holding søger net­værks­ar­ki­tekt – kan du samle gammelt og nyt og skabe frem­ti­dens netværk? Virum

Andel er blevet til i sammenlægningen af flere forretningsområder, og med det skal vi nu konsolidere forskellige it-platforme og -services for at skabe et fælles it-landskab.

Som netværksarkitekt får du en stor rolle i transformationen. Vi har skabt rammerne – nu er det op til dig at få det hele til at gå op i en højere enhed.

IT perations er en del af IT Infrastruktur og består af 12 dygtige kolleger, heriblandt server-, cloud- og on-premise-specialister. Teamet er beliggende i Haslev og Virum. Du kommer til at få kontor, hvor det er mest praktisk for dig, men vil regelmæssigt besøge det andet kontor efter behov.

Tilsammen har vi ansvaret for drift og udvikling af vores it-miljøer og netværk, som inkluderer et stort internt kontornetværk og fjernkontrolnetværk til vores transformerstationer på tværs af Danmark.

Læs hele annoncen her.

T. Hansen søger it-net­værksad­mi­ni­stra­tor, Middelfart

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Vi udvikler og drifter central it for +1.500 brugere fordelt på +130 butikker og lokationer.
Vi drifter både lokalt, via 2 datacentre, samt ved flere forskellige cloud-leverandører.

Vi benytter produkter fra Cicso, Meraki, Check Point, F5 med flere.

Hos os, får du ikke alene en stilling i en af dansk detailhandels store kæder. Du kommer også ind i en koncern der er veletableret på det norske marked, er på vej ind i det svenske marked – og som forsyner danske autoværksteder med varer og services. Du vil indgå i et team af dedikerede kollegaer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencerFlere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu