Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Selskabet bag Subway Surfers om kæmpe salg - uden tvivl den største transaktion i dansk spilhistorie

Det kinesisk-ejede Miniclip har måtte betale en rekordsum for at få fingre i danske Sybo Games, der står bag spilhittet Subway Surfers.

Det er uvist hvad kinesiske Miniclip har måtte betale for det danske spilfirma Sybo Games, der står bag den danske spilsucces Subway Surfers

Men til erhvervsmediet Finans afslører Mathias Gredal Nørvig, der er administrerende direktør for Sybo Games, at der er tale om et rekordsalg.

Finans skriver, at det ifølge mediets oplysninger er tale om et salg milliard størrelsen.

”Vi har ikke haft lyst til at sige, præcis hvor stort beløbet er. Men vi kan sige, at det uden tvivl er den største transaktion i dansk spilhistorie, og det er også den største i den europæiske mobilspilbranche i år,” siger han til Finans.

Sybo Games oplyser ifølge Finans, at Subway Surfers har en brugerbase på 35 millioner brugere.

To selskaber står bag Subway Surfers

Subway Surfers succes er dog et produkt af de to danske selskaber Kiloo og Sybo Games.

I mange år var arbejdsfordelingen således, at det begge stod for udviklingen af spillet, mens Sybo Games ejede rettighederne til spillets indhold, mens Kiloo stod for udgivelsen.

Ved årskiftet 2020 overtog Sybo Games alene dog ansvaret for at udgive Subway Surfers på mobile platforme som iPhone, iPad og Android, men Kiloo beholdte muligheden for at kunne udgive spillet på alternative platforme.

Det var dog de to Sybo-stiftere Sylvester Rishøj og Bodie Jahn-Mulliner, der fik ideen til spillet i forbindelse med en animationsfilm, som de udviklede i 2005 på Animationsskolen i Viborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital