Artikel top billede

(Foto: PR-Foto / Hungry.com / Anne Kring)

Tidligere direktør og medstifter af take-away-platformen Hungry.dk er nu arbejdsløs på fuldtid

Morten Larsen, tidligere direktør og medstifter af Hungry.dk, kan se frem til lang sommerferie, efter at han nu er helt ude af selskabet, som blev solgt for trecifret millionbeløb i 2021.

Tidligere direktør og medstifter af den danske takeaway-platform Hungry.dk, Morten Larsen, er efter salget af virksomheden nu arbejdsløs på fuldtid.

Det skriver han via Linkedin.

"Stoppede som CEO i Hungry.dk for nyligt og er nu fuldtids arbejdsløs. Efter mange, mange år med fuld damp på hverdagen og en succesfuld exit af Hungry.dk i 2021 lever jeg en meget ny tilværelse for tiden," skriver han.

"Har besluttet mig for at holde en lang pause med tid til motion, børn, kedsomhed, familietid og venner."

Solgt for millionbeløb

Selskabet blev i oktober 2021 for et trecifret millionbeløb til den tyske konkurrent Delivery Hero.

Morten Larsen har tidligere været direktør for den konkurrerende take-awayplatform Just Eat, der er stiftet af Jesper Buch. I 2013 valgte han dog at stifte Hungry, som Jesper Buch også investerede i.

Salget af Hungry betød, at de daværende ejere af platformen blev forgyldt.

Danmarks takeaway-rigmand Jesper Buch fortalte i forbindelse med salget, at det blev hans største exit siden salget af Just Eat.

Morten Larsen ser nu frem mod en sommerferie, der måske varer i noget længere tid end for mange af os andre. Men Morten Larsen er klar til at åbne et nyt kapitel, pointerer han.

"Skulle der opstå en spændende mulighed på den anden side af sommeren, er jeg naturligvis nysgerrig og frisk på eventuelle nye udfordringer."