Artikel top billede

Hungry solgt til udenlandsk konkurrent: Jesper Buch lander sin største exit siden Just Eat

Den danske takeaway-platform Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero. Salget betyder også at Jesper Buch har realiseret sin næststørste exit fra en virksomhed nogensinde.

Danske Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero i en handel, der har en anslået værdi på en kvart milliard kroner.

Salget markerer samtidig det andet salg af en takeaway-platform for den kendte investor Jesper Buch, og er hans næststørste exit fra en virksomhed han er medejer af.

Det skriver Finans.

Mediet anslår, at han med salget har tjent et tocifret millionbeløb på handlen.

"Det er min næststørste exit gennem tiderne. Så jeg har virkelig optur på lige nu og er bare taknemmelig for, at jeg fik lov at være med, selvom solen ikke skal skinne på mig, men derimod Morten Larsen ved det her salg til Delivery Hero," siger Jesper Buch til Finans.

Den danske takeaway-portal Hungry kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på ni millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Jesper Buch solgte også takeaway-platformen Just Eat i 2012, der i dag er på britiske hænder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere