Artikel top billede

Hungry solgt til udenlandsk konkurrent: Jesper Buch lander sin største exit siden Just Eat

Den danske takeaway-platform Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero. Salget betyder også at Jesper Buch har realiseret sin næststørste exit fra en virksomhed nogensinde.

Danske Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero i en handel, der har en anslået værdi på en kvart milliard kroner.

Salget markerer samtidig det andet salg af en takeaway-platform for den kendte investor Jesper Buch, og er hans næststørste exit fra en virksomhed han er medejer af.

Det skriver Finans.

Mediet anslår, at han med salget har tjent et tocifret millionbeløb på handlen.

"Det er min næststørste exit gennem tiderne. Så jeg har virkelig optur på lige nu og er bare taknemmelig for, at jeg fik lov at være med, selvom solen ikke skal skinne på mig, men derimod Morten Larsen ved det her salg til Delivery Hero," siger Jesper Buch til Finans.

Den danske takeaway-portal Hungry kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på ni millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Jesper Buch solgte også takeaway-platformen Just Eat i 2012, der i dag er på britiske hænder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere