Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Find dit drømmejob mens solen bager: Her er 12 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu

Brug de solflimrende sommerdage på at finde et nyt spændende it-job. Her har du nogle gode bud på super-spændende it-stillinger, som er ledige lige nu.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Banking Circle og Erhvervsakademi Aarhus.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Danske Spil A/S søger data science tech lead, Brøndby

Do you speak Python?

Perfekt. Så er du scrollet til det helt rigtige sted i dit feed. Vi vil gerne låne to minutter af din tid, til at overbevise dig om, at du skal være vores nye Data Science Tech Lead.

Vi er vildt gode til modellering og statistik, men vi har brug for, en, der kan tager ansvar for teknisk implementering for vores state of the art-løsninger.

Vi idriftsætter hen over efteråret flere strategisk vigtige modeller inden for anti-hvidvask og marketing.

Vi vil være ét BI & Data Science team, der ejer hele dataproduktet – fra kilde til indsigt. Vi har et unikt datasæt både i omfang og kvalitet, og vi brænder for at bruge det aktivt til ansvarlige og fornuftige løsninger.

Vi har brug for et nyt teammedlem, der værdsætter at være en del af et større team med blandede faglige kompetencer inden for data. Du skal trives med at være en synlig sparringspartner, og du skal spille hele teamet bedre og lære fra dig med udgangspunkt i din erfaring.

Læs hele annoncen her.

Banking Circle søger Java developer, København

Are you passionate about developing great code and would like to work with critical performance challenging systems?

Banking circle is experiencing rapid growth in the volumes of messages flowing through our applications, and we are therefore looking for an ambitious Java Developer to join us on our growth journey.

You will be working with a performance centric application where throughput is the main goal. These messages need to be categorized and transformed based on different criteria set by the business analyst that you will be working closely with.

We offer you the chance to be a part of a truly international and vibrant company with more than 400 skilled and dedicated employees worldwide, who are all passionate about creating next-generation mission-critical financial services infrastructure and leading the rise of a super-correspondent banking network.

Læs hele annoncen her.

DLF Seeds søger IT junior infrastructure architect, Roskilde

Are you imagining a future where you’ll be part of a skilled IT architecture and technology team and further develop your skills as an architect?

Then you might be who we are looking for in a position as Junior IT infrastructure Architect to a global market leader in grass and clover.

We are looking for a forward-leaning, quality- and delivery-oriented IT Infrastructure architect to be part of a global delivery of the company IT infrastructure.

You will become a part of the Group IT Infrastructure team consisting of 3 highly skilled IT Architects and join in setting the direction for the architectures around the global IT infrastructure and to oversee the technology landscape from cradle to grave based on solid architectural principles and best practices.

Læs hele annoncen her.

Sentia Denmark søger datacenter engineer, Glostrup

Vil du være en del af en spændende digital rejse? Har du erfaring med datacentre og vedligeholdelse af hardware?

Kan du se dig selv indgå i et team af dygtige kollegaer og trives du med at arbejde struktureret både i Datacentre og systemer? Så har vi stillingen til dig.

I rollen som datacenter engineer vil du blive en del af et kompetent datacenter-team, hvor vi arbejder og tænker cloud-baseret.

Du vil være ansvarlig for at arbejde struktureret i vores systemer og i Sentia-datacentre, som du skal vedligeholde, opdatere og udvide.

Du vil have et tæt samarbejde med flere kollegaer, som også vil sikre en grundig opstart og introduktion til Sentia.

I Sentia trives vi ved at være vores kunders fortrukne og langsigtede samarbejdspartner.

Derfor er det vigtigt for os at vi skræddersyer markedets bedste løsninger, som passer til kundens forretning, om det er pure public cloud, hybrid, Sentia cloud eller andre managed services.

Det vigtigste er, at vi skaber langsigtede løsninger sammen med vores kunder og derved sikrer et stærkt fundament for fremtidigt samarbejde.

Læs hele annoncen her.

Merkle Denmark søger senior frontend developer, København

Can you crack the code to a sublime user experience, and would you like to develop not only cool solutions, but also yourself in an uplifting environment with fantastic benefits – then keep on reading!

Merkle is a leader in data-driven customer experience management (CXM), and we deliver unique, personalized customer experiences across channels and devices. We provide expertise in customer experience strategy and consulting, user experience design, CRM, data management, commerce, mobile, content management systems (CMS), adtech and martech platforms.

We embody the strong combination of local and global: Almost 300 colleagues work here in central Copenhagen, but we are also part of Merkle worldwide and dentsu – a global agency network covering 145 markets.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger teknisk specialist - Microsoft Cloud, Vejle

Vil du være en central del af Uniks Team IT, har erfaring med Microsoft teknologier og brænder for at arbejde med central applikationsdrift? Så har vi stillingen til dig.

Til Team IT i Unik søger vi en ambitiøs teknisk specialist med masser af gå-på-mod og viden om løsninger i Microsoft Azure, Microsoft 365 og Dynamics 365.

Du kommer til at arbejde med interne og eksterne kunder og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og motiveret af at skabe den bedste løsning for kunderne.

Du har en høj faglighed og bidrager konstruktivt til at teamet bliver bedre sammen, samtidigt er du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du bliver en del af Team Customer Experience, med fem dedikerede og engagerede kollegaer, der møder dagligdagen med god stemning, høj faglighed og som overholder høje sikkerheds- og compliancekrav.

Læs hele annoncen her.

Moalem Weitemeyer søger en head of IT, København

Vil du være med til at drifte, vedligeholde og videreudvikle systemer og processer hos et af landets førende advokatkontorer? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er et førende advokatfirma med cirka 90 medarbejdere, og vi har en stærk holdspillerkultur.

Service, dedikation og respekt er en vigtig del af, hvem vi er, ligesom vi tager et socialt ansvar og har fokus på bæredygtighed.

Vi søger en dygtig og engageret Head of IT, der sammen vores eksterne hosting- og servicepartnere kan bidrage til den videre udvikling af vores it-funktion.

Du kan arbejde visionært og perspektivere firmaets it-udvikling op mod vores forretning i sparring med ledelsen.

Du skal have en grundlæggende it-teknisk uddannelse fra for eksempel IT Universitetet. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en tilsvarende funktion, gerne i revisions-, advokat- eller konsulentbranchen, så du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver.

Læs hele annoncen her.

Erhvervsakademi Aarhus søger underviser til uddannelser inden for programmering, Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus søger en dygtig underviser til uddannelserne multimediedesigner og professionsbachelor i webudvikling, primært i programmering og webudvikling.

Ansættelsestidspunktet vil være 1. september 2022 eller efter aftale.

Du planlægger undervisningsforløbet i samarbejde med dit faglige team og omsætter det selvstændigt i din daglige undervisning. Undervisningen foregår på både dansk og engelsk.

Du bliver en del af et inspirerende team af kolleger, som arbejder for at levere den bedste undervisning til vores studerende.

Som en del af det at være underviser på Erhvervsakademi Aarhus skal du gennemgå et adjunktforløb.

Det betyder, at forsknings- og udviklingsaktiviteter samt undervisning på efter- og videreuddannelse også bliver en del af dit job, ligesom du får en pædagogisk uddannelse og bliver tilknyttet en erfaren mentor.

Læs hele annoncen her.

Trelleborg søger softwareudvikler til international virksomhed, Aarhus

Hos Trelleborg Marine Systems i Aarhus udvikler vi navigations- og positioneringssystemer til at hjælpe store skibe sikkert i havn.

Vi er verdensførende på området og har brug for din hjælp til at blive endnu bedre.

Vi laver det meste af både software og hardware til vores produkter fra bunden. Meget af vores arbejde er nyudvikling, da der hele tiden kommer nye kunder til med nye behov.

Vores kunder er blandt andet lodser og havne over hele verden – lige fra Aarhus Havn til Panama-kanalen. Så du får mulighed for at komme ud og se noget af verden og den virkelighed, som vi forholder os til i vores daglige arbejde.

Vi arbejder agilt, fordeler opgaverne i fællesskab og følger dagligt op på status.

Vi udvikler mest i C++, men også i Objective C, Go og Python, og vi vælger altid det bedste værktøj til at løse opgaven.

Desuden arbejder vi med blandt andet OpenGL, Qt, MQTT, AWS og Git, og bygger til for eksempel iPadOS, Windows, Linux og cloud.

Vi har fokus på at vores kode er korrekt, effektiv samt let at læse og vedligeholde. Som en del af vores
udviklingsproces laver vi code reviews og unit tests for at sikre kvaliteten af vores kode.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger jurist med interesse for digitalisering, Lyngby

Kan du bygge bro mellem lovgivning og it-udviklingen, og stå i krydsfeltet mellem digitalisering og jura?

Vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt juridisk fundament under det nye ejendomsvurderingssystem?

Så er du måske vores nye kollega i kontoret ”Produktstyring Vurdering”.

Vi søger en dygtig jurist eller erhvervsjurist, der skal bidrage til det juridiske arbejde i Team Juridiske afklaring.

Team juridiske afklaringer arbejder vi med de juridiske udviklingsopgaver. Vores hovedopgave er at kvalitetssikre og understøtte programmet via lovmedholdelighed og compliance i tæt samarbejde med Vurderingsstyrelsen.

Derudover arbejder Team juridiske Afklaringer også med indledende juridiske afklaringer af forretningsspørgsmål i kommende releases for ejendomsprogrammet.

Forvaltningsretten er et hovedområde for vores opgaver, samtidig med at vi håndterer de problemstillinger, der ligger i forhold til at digitalisere ejendomsvurderingsloven.

Læs hele annoncen her.

TP Aerospace søger BI developer, Hvidovre

Are you looking for new challenges where you can help drive digitalization efforts and develop your career within a global growth company? Then you are in luck, because we are looking for a BI talent to help us implement the right solutions in our global organization!

Based at our head office in Copenhagen, our new BI developer will sit close to the decision makers and accelerate our strategic digitalization journey. Whether pricing developments of past sales or live production stats: There is a multitude of insights unavailable without the power of a strong BI system. At TP Aerospace, we are moving forward to unleash these insights to the organization.

In this position you will combine your proactive and pragmatic approach with your technical knowledge to expand our BI offering – enabling better informed decisions within the business.

Læs hele annoncen her.

Merkle Denmark søger software developer - with emphasis on Umbraco, København

Want to join Denmark’s best digital agency?

For the past 9 years, MyImage has named us just that. Right now, we’re looking for YOU and your talents to grow our team and help Merkle get even better.

Would you like to develop not only cool solutions, but also yourself in an uplifting environment with fantastic benefits – then keep on reading!

Merkle is a leader in data-driven customer experience management (CXM), and we deliver unique, personalized customer experiences across channels and devices. We provide expertise in customer experience strategy and consulting, user experience design, CRM, data management, commerce, mobile, content management systems (CMS), adtech, and martech platforms.

We embody the strong combination of local and global: Almost 300 colleagues work here in central Copenhagen, but we are also part of Merkle worldwide and dentsu – a global agency network covering 145 markets.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.