Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Microsoft Azure er presset på kapacitet efter løfte til Ukraine

Stor efterspørgsel på cloud og krigen i Ukraine kan nu føre til, at Microsoft Azure får problemer med pladsen.

Visse kunder oplever, at det ikke er muligt at købe bestemte tjenester hos Microsoft Azure grundet en hidtil uset efterspørgsel, skriver Version2 på baggrund af en række medier.

Det drejer sig blandt andet om tjenesten Cosmos DB i Azure-datacenterregioner i Storbritannien grundet stigningen i efterspørgslen, men kapacitetsproblemerne mærkes flere steder i USA, Asien og Europa.

"Med denne stigning, kombineret med overordnede tendenser, der påvirker hele branchen, har vi taget skridt til at adressere kundernes øgede kapacitetsforbrug og samtidig fremskynde serverudrulningen i vores datacentre. Vores prioritet er fortsat at sikre kontinuitet i kundernes forretning," oplyser Microsoft til mediet The Register.

Samtidig orienterer selskabet, at der efter behov kan være risiko for kapacitetsbegrænsninger, og i så fald vil tech-giganten først begrænse prøveadgang og interne arbejdsbelastninger for at kunne fokusere på nuværende kunder.

Ifølge The Telegraph skyldes Microsofts problemer med at håndtere cloud-kundernes vækst og efterspørgsel blandt andet, at selskabet har haft stort fokus på krigen i Ukraine, hvor tech-giganten bidrager med en række ydelser.

Dette fokus, gør det altså sværere at have fokus på kundernes udvikling, da Microsofts datacentre i Storbritannien kæmper med at hoste it-systemer for den ukrainske regering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere