Artikel top billede

(Foto: Romain Dancre)

Hvad synes du om dit job? Sådan helt ærligt...

Computerworld og Computerworld it-jobbank er ved at kortlægge danske it-professionelles jobsøgnings- og karriereadfærd - og vi har brug for din holdning og et par minutter af din tid.

I mere end seks år har vi hos Computerworld og Computerworld it-jobbank kortlagt danske it-professionelles jobsøgnings- og karriereadfærd – og denne undersøgelse afdækker din holdning til de to helt aktuelle emner ledelse og arbejdsbalance.

Dit bidrag har stor værdi for danske virksomheder, der fremadrettet bliver skarpere på, hvad it-profiler lægger vægt på i arbejdslivet. Det gør virksomhederne i stand til at fokusere på det, der betyder mest for dig og dine it-kolleger, når det kommer til tiltrækning, udvikling og fastholdelse af nye it-medarbejdere.

Spørgeskemaet tager ca. 7 minutter at besvare og er anonymt. Ved at besvare undersøgelsen deltager du i lodtrækningen om at vinde et par Apple AirPods Pro.

Du deltager i Computerworlds undersøgelse ved at bruge dette link

Resultaterne af undersøgelsen vil blive udgivet på Computerworld når de er parat. Undersøgelserne har før resultere i en række spændende resultater: