Artikel top billede

(Foto: Esa Riutta/Pixabay)

Outlooks søgefunktion er i stykker igen – Microsoft undersøger sagen

Microsoft er i gang med at undersøge et problem med Outlooks søgefunktion.

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt oplevet at have problemer med at finde den rigtige mail, når man søger i Outlook.

Og nu undersøger Microsoft netop et problem, der fører til, at søgninger i Outlook ikke viser seneste mails i desktop-appen på Windows 11.

Det skriver mediet Bleepingcomputer.

Fejlen påvirker POP-, IMAP- og offline Exchange-konti, fordi Outlooks søgefunktion benytter den lokale Windows Search-tjeneste til at filtrere mails.

Forbundne Exchange- eller Microsoft 365-konti påvirkes ikke, da disse benytter Service Search.

"Når du søger i Outlook Desktop på Windows 11, kan du muligvis ikke se de seneste e-mails i søgeresultaterne," forklarer Microsoft til Bleepingcomputer.

Tech-giganten arbejder på at løse problemet og har delt en midlertidig rettelse med berørte kunder.

"Hvis du markerer Windows-indekseringsindstillinger i kontrolpanelet, kører indekseringen muligvis langsomt eller er sat på pause," meddeler Microsoft til mediet.

Ifølge mediet er det ikke første gang, Microsoft har problemer med Outlook-søgning i Windows 11. Det skete også sidste år for brugere af Outlook til Microsoft 365, Outlook 2019 og Outlook 2016 efter opdatering til Windows 11.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere