Artikel top billede

Løvens Hule-selskab med Jesper Buch som investor indgår samarbejde med SameSystem

Den danske tøjkæde Shaping New Tomorrow, som blandt andet har Jesper Buch som investor, skal nu samarbejde med workforce management-system SameSystem.

Tøjkæden Shaping New Tomorrow, som blandt andet er kendt fra tv-programmet Løvens Hule, og som har Just Eat-stifter Jesper Buch som investor, indsgår nu et samarbejde med SameSystem.

Samarbejdet går ud på at strømline oplevelsen mellem fysiske butikker og internetsalg.

Det meddeler partnerne i en pressemeddelelse.

"Vores fysiske butikker og webshop er ekstremt tæt forbundet. Vi arbejder hele tiden på at give kunden en flydende oplevelse, hvor man får samme strømlinede oplevelse, når man besøger butikken, som når man handler på webshoppen. Det stiller store krav til den rette bemanding i de enkelte butikker," udtaler Store Manager i Shaping New Tomorrow, Martin Bundgaard i meddelelsen.

Derfor er det nødvendigt for Shaping New Tomorrow at øge digitaliseringen af workforce management-delen af forretningen.

"SameSystem har en række geniale features, når det kommer til optimering af workforce-management. Vi glæder os særligt til at benytte os af forecast-delen, der ud fra store mængder data, kan se, hvornår hver enkel butik får travlt, og vi så kan vagtsætte derefter," udtaler Martin Bundgaard.

SameSystem fik for kort tid siden ny direktør efter fyringen af direktør Henrik Salicath som følge af, at der var blevet brændt alt for mange penge af i driften.

Ind er igen kommet Henrik Ritlov, der stiftede SameSystem i 2008 og i dag er majoritetsejer af det børsnoterede selskab.

Nye markeder

SameSystem, som blev stiftet i 2008, har ofte oplevet denne type af efterspørgsel, som Shaping New Tomorrow har brug for lige nu.

"Med stigende fokus på omnichannel, altså en velfungerende web-del kombineret med fysisk tilstedeværelse, er der færre penge til at drive de fysiske butikker. Butikscheferne skal levere bedre service for færre penge, og det er lige netop her, vi hjælper allerbedst, og udnytter vores softwares fulde potentiale," fortæller Henrik Ritlov, administrerende direktør i SameSystem, i meddelelsen.

Med det nye samarbejde indgået er næste stop for Shaping New Tomorrow at indtage det tyske marked, hvor kæden i juli åbner sin femte butik, som skal ligge i Berlin.

"SameSystem er på forkant med de markeder, som vi på sigt gerne vil gå ind i. De kender alle faldgruberne, og hjælper os med at styre udenom dem. Herudover er de compliant med alle lokale regler indenfor alt fra ferie til overtid, og det gør, at vi kommer til at spare rigtig mange penge på juridisk hjælp," udtaler Martin Bundgaard.

Shaping New Tomorrow medvirkede i Løvens Hule I 2018, og havde ved sidste regnskab et overskud på 50 millioner kroner.