Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk afviser at fremskynde retssag med Twitter - han skal bare over 23. april 2023

Først ville han købe Twitter. Så trak han i land. Så protesterede Twitter og ville have, at en aftale var en aftale. Nu prøver verdens rigeste mand at vente retssagen væk.

Det seneste træk i sagen om det - måske - forliste opkøb af det sociale meide Twitter kommer fra rigmanden Elon Musk, som er hele sagens hovedperson.

I et forslag Elon Musk sender til retten, ønsker han at modsætte sig Twitters anmodning om at fremskynde den retssag, som platformen har indledt mod Musk, efter han trak et 44 milliarder dollar opkøb af Twitter-platformen i land.

Det skriver mediet Reuters.

Musks advokater i dokumentet indleveret til Delaware Chancery Court, at Twitters "ubegrundede anmodning" om at fremskynde fusionssagen til retssag om to måneder burde afvises.

Elon Musks begrundelse for at trække den enorme handel tilbage, har rigmanden tidligere formuleret således:

"Twitters pludselige anmodning om fordrejningshastighed efter to måneders fodslæben og sløring er dennes seneste taktik til at omslutte sandheden om spamkonti længe nok til, at føre tiltalte til at lukke handlen."

Twitters mål med retssagen er at få en domstol i Delaware til at beordre Musk til at gennemføre fusionen af Twitter til den aftalte pris på 54,20 dollar per aktie.

Selskabet anmodede om, at retssagen skulle begynde i september, fordi fusionsaftalen med Musk ophører den 25. oktober.

Gældsfinansieringspakken, som en række banker har forpligtet til Musks opkøb udløber i april 2023. Det betyder, at hvis retssagen begyndte i februar og ikke afsluttes til april, kan aftalen kollapse.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere