Artikel top billede

(Foto: Apple)

Endnu en techgigant i rækken: Apple skærer i antallet af nye ansættelser

Apple vil holde igen med nye ansættelser. Selskabet følger derved andre techgiganter som Microsoft og Google, som også har droslet ned for ansættelser.

Apple vil holde igen med nye ansættelser og i stedet have en mere forsigtig tilgang.

Det skriver Bloomberg.

Apple følger således en række af de andre techgiganter som Microsoft, Amazon og Google, som alle for nylig har annonceret lignende strategier.

Virksomheden bag Mac og iPhone ønsker at begrænse udgifter og jobvækst i visse divisioner.

Opbremsningen sker efter en lang årrække, hvor Apples stab er steget støt. I 2012 havde Apple omkring 73.000 ansatte, mens tallet i 2021 var på 153.000.

Der er ikke tale om fyringer, men blot en begrænsning af antallet af ansættelser, skriver mediet.

Microsoft justerede sin arbejdsstyrke i sidste uge ved at fyre omkring en procent af sine ansatte, men det er ambitionen, at selskabet fortsat vil ansætte – dog begrænset på visse områder.

Google har meddelt, at søgegiganten vil skære i ansættelser resten af året.

I en e-mail, der blev sendt til medarbejderne tirsdag, skriver Sundar Pichai, at Google ville "sænke tempoet i ansættelsen resten af ​​året, mens han stadig støtter selskabets vigtigste muligheder."

Amazon sænker også tempoet for ansættelser, mens Tesla i sidste måned afskedigede hundredvis af arbejdere og lukkede en facilitet i Californien.
IT-JOB

Scan Global Logistics

IT Infrastructure Coordinator

Netcompany A/S

Linux Operations Engineer

Saab Danmark A/S

System Architect

Saab Danmark A/S

System Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere