Artikel top billede

Tesla hæver planlagte udgifter: Vil bruge op til 58 milliarder om året

Tesla øger sin investeringsplan og vil nu bruge endnu flere milliarder de kommende år end hidtil.

Elbilproducenten Tesla har øget sin investeringsplan og plan over planlagte udgifter.

Selskabet vil nu bruge en milliard dollar mere om året, end det var planlagt, hvilket svarer til omkring 7,3 milliarder kroner.

Det skriver Reuters.

Derved vil Tesla nu bruge mellem seks og otte milliarder dollar om året i år og de kommende to år.

I danske kroner svarer det i skrivende stund cirka til mellem 43,7 og 58,2 milliarder kroner.

Tidligere lå planen på mellem fem og syv milliarder dollar (36,4 milliarder kroner til 51 milliarder kroner).

Det skyldes, at det ser ud til, at det ser ud til, at Tesla øger produktionen på dets nye faciliteter i Texas og Berlin.

De ekstra udgifter sker, mens Teslas stifter og chef, Elon Musk, er kommet i stormvejr og gør sig klar til et retsligtopgør, efter han trak sig fra sit opkøb af det sociale medie Twitter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere