Artikel top billede

(Foto: Christian Wiediger Rymh)

Amazon Prime hæver priserne i Europa med op til 43 procent

Grundet stigende omkostninger for Amazon, vil selskabet hæve priserne for Prime i Europa. Nogle skal betale over 40 procent mere. (Rettet)

Rettet grundet misforståelser ift. Pirme og Prime Video. Prime er ikke tilgængeligt i Danmark, og det danske Prime Video stiger ikke i pris. Kunder, som har tilmeldt sig Prime med en udenlandsk adresse bliver ramt.

Den amerikanske tech-gigant Amazon vil hæve priserne for sin leverings- og streamingforretning på abonnement, Amazon Prime, i Europa med op til 43 procent om året.

Det meddeler Amazon ifølge Reuters.

Det sker, da Amazon vil modvirke tabet ved de højere omkostninger som følge af globale prisstigninger.

Der blev også annonceret en prisstigning på Prime i USA tilbage i februar, og ifølge Reuters afspejler det investorernes pres på den nye CEO Andy Jassy om styrke indtjeningen i selskabet.

I Tyskland stiger gebyrerne for et årligt Prime-medlemskab med 30 procent til 89,90 euro. Storbritannien, vil få en stigning på 20 procent til 95 pund om året, mens Spanien, Italien og Frankrig, vil opleve stigninger på mellem 39 og 43 procent mere årligt.

Ifølge mediet Input, kommer stigningerne ikke til at påvirke det danske Prime Video abonnement.

Prime er ikke tilgængeligt i Danmark. Herhjemme har vi kun Prime Video, som ikke stiger.

Ændringerne vil kun påvirke danske kunder, hvis de har brugt en udenlandsk adresse til at tilmelde sig Prime uden for Danmark.

Prime koster ifølge selskabets danske hjemmeside 45 kroner om måneden i Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere