Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Kryptobørs er mistænkt for at bryde handelssanktioner

Kryptoplatformen Kraken bliver undersøgt for at have forbrudt sig mod amerikanske handelssanktioner.

Kryptovalutaplatformen Kraken bliver lige nu undersøgt af amerikanske myndigheder med mistanke om at have brudt de amerikanske handelssanktioner.

Det skriver New York Times.

Sagen drejer sig om, at Kraken muligvis har tilladt brugere i Iran at købe og sælge aktiver på platformen på trods af sanktioner fra USA.

Treasury Department's Office of Foreign Assets Control har efterforsket Kraken siden 2019, og det forventes, at der vil blive givet bøde i sagen skriver mediet.

Kraken vil derved blive det største amerikanske kryptofirma, der står over for en straf som følge af OFAC-sanktioner, fremgår det.

Kraken har en værdi på 11 milliarder dollar, svarende til 80,7 milliarder kroner.

USA indførte sanktioner mod Iran i 1979.

Den seneste tid har ikke været god for kryptoplatforme i USA. Voyager Digital og Celsius Network har begge erklæret sig konkurs, mens Coinbase har fyret 18 procent af sine ansatte, mens en tidligere ansat er anholdt for insiderhandel, og selskabet undersøges af amerikanske SEC.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere