Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

KL holder stormøde med kommuner og Datatilsynet om Helsingørs Chromebook-sag

KL holder stormøde med Datatilsynet og kommunerne om brugen af Chromebooks i folkeskolerne for at fjerne al tvivl i kølvandet på Helsingør Kommunes Chromebook-ballade.

KL holder den sidste hverdag inden skolestart på mandag stormøde med Datatilsynet og en række kommuner om Helsingør Kommunes Chromebook-sag.

Det sker ifølge Folkeskolen i et forsøg på at eliminere den tvivl, der har rejst sig i mange kommuner om brugen af Chromebooks i undervisningen.

Til mødet har KL inviteret DPO’er, skoleledere, it- og digitaliseringschefer i kommuner og forvaltninger.

Til Folkeskolen meddeler KL, at Datatilsynets Allan Frank vil udlægge teksten på stormødet.

Det er der brug for, at da Datatilsynets afgørelse til Helsingør Kommune er ‘vanskelig at læse’ og har udløst mange gætterier og gisninger om, hvad den reelt betyder og hvad der reelt bliver lagt vægt på.

“Vi forventer og håber, at der bliver klarhed over, hvordan indholdet i afgørelsen skal forstås, og hvad det er Datatilsynet forventer at alle kommuner skal gøre”, meddeler KL til Folkeskolen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere