Artikel top billede

Danske kommuner fortsætter med at bruge Chromebooks på trods af forbud

På trods af forbud fra Datatilsynet fortsætter danske kommuner ufortrødent med at bruge Chromebooks .

Flere danske kommuner fortsætter med at bruge Googles Chromebooks, selvom Datatilsynet for nylig har bedt Helsingør Kommune om at stoppe brugen af Google Workspace, der er en central del af Chromebooken.

Det skriver it-mediet Version2.

Kolding Kommune er ifølge Version2 en af de kommuner, som fortsætter med at bruge Chromebooks.

Her oplyser Karen Mortensen, skolechef i kommunen, at børnene ikke vil opleve nogen større forskel, når de møder ind til årets første skoledag mandag morgen.

”Vi skal danne os et overblik over, hvad det betyder for os. Vi forventer at vi stadig må bruge Chromebooks, og det handler om de platforme, som vi benytter sammen med dem,” siger hun til Version2.

Haderslev Kommune, Solrød Kommune og Sydjurs Kommune klappede i som en østers og ønskede ikke udtale sig, da de blev ringet op af Version2.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere