Artikel top billede

Foto: 7-Elevens nyåbnede selvbetjeningsbutik i Københavns Lufthavn (Foto: Lars Jacobsen)

7-Eleven ramt af kæmpe it-nedbrud – muligt hackerangreb holder alle danske butikker lukket

Nærbutikskæden 7-Eleven er ramt af et stort nedbrud, og kæden mistænker et hackerangreb. Alle butikker i landet er lege nu lukket.

Kæden 7-Eleven, som er kendt for at være at finde ved blandt andet togstationer, tankstationer og gadehjørner rundt i landets byer er lagt ned af et digitalt nedbrud.

Derfor er alle kædens butikker lige nu lukket, da personalet ikke kan benytte kasseapparaterne og generelt ikke kan modtage betaling.

Det oplyser 7-Eleven DK i et opslag på Facebook.

"Vi har desværre mistanke om, at vi er blevet udsat for et hackerangreb i dag mandag 8. august 2022," skriver 7-Eleven DK i opslaget som fortsætter:

"Det betyder, at vi ikke kan benytte kasser og/eller modtage betaling. Vi holder derfor butikkerne lukket, indtil vi kender omfanget."

Kæden oplyser til BT, at man håber på, snart at kunne åbne igen.

"Vi håber naturligvis, at vi snart kan åbne butikkerne igen," skriver butikskæden i et svar til mediet.

Computerworld har forsøgt at få en kommentar fra 7-Eleven, men selskabets presseafdeling henviser blot til udmeldingerne på Facebook.
IT-JOB

Unik System Design A/S

Senior Software Developer

Flashbulb Games

IT Administrator

Unik System Design A/S

Erfaren UI/UX Designer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

DevSecOps specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital